torsdag, april 02, 2015

Påskesysler

Påskeferie er et oplagt tidspunkt, at starte nye kreaprojekter på. Æsken med broderikittet til Flora Stripe II er åbnet, farverne sorteret og broderiet igang. Det er hvad jeg indtil videre har nået i løbet af Påsken og jeg er allerede fanget. Den eneste ulempe er, at man ikke kan spise chokolade og se The West Wing samtidig.


Og en omgang af de mere kedelige, men desværre nødvendige opgaver. Starling er gået i stykker. Den tynde alpaca 1 er knækket og ca 12-15 masker under ærmegabet gået op. Det er næsten på dato 2 år siden, den blev færdig. Ikke nok med det er det tydeligt, at den er næsten slidt igennem adskillige andre steder. Den er blevet brugt en del, men alligevel.. Hvad man ikke kan se på billedet, er at der flere steder er løkker trukket ud af det strikkes af f.eks. en fingerring. Det er en fed bluser, så jeg skal helt sikkert strikke en mere bare i et mere holdbart lacegarn end alpaca 1.


2 kommentarer:

GrenDesign sagde ...

Påske er den helt rette tid til at starte nye projekter. Jeg kredser også lidt om hvad det skal være.
Ærgerligt m Starling. Min Pine er strikket i supersoft og den går også i stykker i 1-tråds striberne på slidsteder. Jeg troede at alpaca ville være stærkere......hmmmm....måske skal vi ud i silke eller strømpegarn for at det er så stærkt nok....
God påske

Strikkeheksen sagde ...

Øv - hvor ærgerligt med din Starling, men ingen trøje kan vist tåle at blive rykket i af en fingerring. Jeg synes Alpaca 1 har været holdbart i alle de trøjer jeg har strikket, men så har det jo også altid været parret med en tråd uld - ved ikke om du har strikket starling i ren alpaca?
Smukt broderi, du har gang i - jeg tror også jeg kunne blive grebet, men strikketøjet fylder rigeligt ;-)