fredag, april 18, 2014

Påskeferiesysler

Traditionen tro byder ferie endelig på tid til kreative sysler. Dermed også tid til at dokumentere på den forårsforsømte blog. Vi er lige vendt tilbage efter en kort ferie i bedste sommerhus, der er placeret i et sort hul rent mobilmæssigt. Det betyder masser af tid til strik og broderi, manden mener ikke der er plads til symaskinparken i bilen.

Mindstemusen har fået ny bukser med applikationer syet i rester og begge piger matchende solnederdele, dog kun billede af den yngstes. Robert Kaufmann stof i "liberty tana lawn" kvalitet og rib fra Skipper.
Dernæst blev der slået streg over en af de store opgaver på "To Do" listen. Jeg har i et letsindigt øjeblik lovet min svigerinde at sy kjoler til bruderpigeren ved hendes bryllup. Nu er planen, at de pakkes i en kasse og sendes med postdanmark til USA. De fylder for meget i kufferten og rejseplanerne gør, at en "forsinket" kuffert kan føre til katastrofer.  Mønstret er fra Ottobre (3/2008) og stoffet noget lækkert thaisilke købt i Philly. Ældstearvingen, der er en af de to brudepiger, mener kjolerne mangler en hvid rose, men har ellers godkendt dem med "they have the same color as Cindarella's dress".


Sidst men ikke mindst et mere praktisk projekt og total modsætning til kjolerne. Nyt net til en billig vasketøjskurv fra IKEA. Lynhurtigt projekt, der tog under en time fra ide til produkt. Der er syet 30 cm kraftig velcro i hankene, så de kan tages af og stoffet er rester fra lageret oprindeligt købt i stof2000. 

Breaking news: jeg strikker faktisk!

5 kommentarer:

christunte sagde ...

Superflotte brudekjoler! At de ligner Cinderella er vist bare et kæmpe, kæmpe plus på kontoen!
Og du strikker? HURRA! Glæder mig til at se det.

Kirsten sagde ...

Fiiine kjoler -Askepot vil være misundelig :-)
Ser frem til at se strikketøjet i fri dressur.

Strikkeheksen sagde ...

Jamen, det er da godt, du ikke helt har lagt strikkepindene på hylden :-) Men, men, men du kan jo ikke nå det hele - hvor er det flotte kjoler, du har lavet - det bliver meget, meget fine brudepiger :-) Og så krydser vi fingre for posten over Atlanten :-)
Synes også solskinsnederdelen er super sød - en rigtig lækker sommersag :-)

Angelikas quilts and knits sagde ...

Det bliver nogle fine brudepiger :-).
Må vi se strikketøjet og broderiet ?

God påske :-)
Angelika

Jeg skal i gang med at quilte min tumblerquilt som indeholder en del af de stoffer jeg købte af dig for nogle år siden :-)

Lena sagde ...

Det bliver nogle smuuuukke brudepiger.
Strikketøjet kan man vel aldrig helt ligge på hylden - højest holde en pause:-)