fredag, marts 14, 2014

Long time ago....

in galaxy far far away  for to børn siden.. var jeg medlem af Blue Moon Fiber Arts strømpeklub. Hver anden måned dumpede et lækkert nøgle garn og en opskrift ind af brevsprækken. De første par blev strikket hurtigt resten tjaaa en transatlantisk flytning, nyt job og en graviditet gjorde sit . En miniferie i Skallerup bød på 6 timers kørertur og en del strikketid. Nu kan jeg præsentere strømpepar nr 4 fra det sæt:

Mønster: Salish Sea Socks af Cat Bordhi - Den kvinde er intet mindre end genial. Hvis du har den mindste interesse i anderledes design, så tjek hendes "New pathways for Sock Knitters".
Pinde 2,25 mm rundpinde, magic loop!
Garn: knap 150 g Socks That Rock medium weight.
Hot or not: HOT, passer perfekt og var sjove at strikke. Der er en hel del smarte teknikker i de strømper. De er strikke fra tåen og op, starter med "Judy's magic cast on", usynlig opslagning, hverken maskesting eller irriterende søm. Alle udtagningerne til vristen er lavet i den ene side og er en del af snoningsmønstret. Strømperne er selvfølgelig spejlbilleder. 
Sædvanligvis har strømper strikket fra tåen op den irriterend hæl med forkorterede rækker. Men ikke her, den er ret genial. Jeg overvejer at finde et nøgle luksusstrømpegarn i kassen og slå op til en af modellerne i New Pathways for Sock Knitters.

Der er håndarbejdsmesse i Middelfart i weekenden - Er den hot or not?

7 kommentarer:

Britt sagde ...

De ser skønne ud dine strømper, mønsteret er rigtig fint til det flerfarvede garn! Børnene tager en masse tid, måske det er derfor alle tror man nærmer sig pensionsalderen når man strikker

christunte sagde ...

Superflotte strømper! Det er da godt, at garnet bare kunne vente på at du fik tid....

Strikkeheksen sagde ...

De er godt nok flotte - jeg ville ønske jeg kunne blive bidt af en strømpedille, men tror jeg er nødt til at dedikere special tid til det, for at komme i gang ;-) Super lækkert garn og farver :-)

Lin sagde ...

Hvor er de flotte. Jeg maa tage en kigger. Venter stadig paa at stroempestrikning skal blive dille og ikke "pligt" :-)))

Fuglemamma sagde ...

Ingen tvil om at livet prebarn kan oppleves som en galakse langt, langt unna. :-) Veldig stilige sokker!

Lena sagde ...

Fiiiiiine. Jeg har en tendens til at strikke simple sokker. Måske skulle man kigge på lidt andre mønstre

Jette sagde ...

De er godt nok flotte de sokker, skulle der så også en masse udregning af længde til inden den hæl startede. Havde svært ved at beregne Riff socks by Lise Brackbill, og de blev for lange i foden, det har heldigvis udlignet sig lidt efter nogle ganges vask, men den hæl sidder også perfekt.
Hvis ikke du har nået Middelfart, så er du heller ikke gået glip af noget....