fredag, januar 17, 2014

Januar sysler

Efter en rolig juleferie og start på 2014 er jeg i fuld sving. Januar er en af årets travleste måneder og håndarbejdet bliver igen forsømt. Håndarbejdstemaet er ryd ud på lageret.  Heldigvis har jeg gang i et af de hurtigere projekter: Friday fra Grey Days. Garnet er tvinni, koksgrå fra min absolut ældste isager ufo,  og hvid tvinni, der skulle have været en daffodil.


Der har også været oprydning på stoflageret. En af de søde voksne i D's fantastiske udflyttergruppe efterspurgte stofrester til krearummet. Mindre end 48 timer senere fik hun en stor pose med stofrester og stoflageret kan nu være i kasserne. Vi er  en del forældre og børn, der ærger sig over, at landets største landsbykommune turboindførte forårs-SFO med start om alt for snart.

Frøkenen fik en voksendyne i julegaver, så jeg benyttede juleferien til at omdanne ca 5 m stof til sengetøj og samtidig muntre mig med lidt patchwork.


Lykkefanten spurgte sidst om mit juletræstæppe. Pelse Asboe er (selvfølgelig) designeren bag "solhvervsfest" og det kan købes via Haandarbejdets Fremmes forhandlere. Mit er bestilt hos Broderi Moderne og jeg har byttet den brune mønsterfarve med en mørkegrøn.
Nytårsforsæt har jeg ikke mange af. Det vigtigste er tid til håndarbejde i hverdagene, så nu lukker jeg ned for pc'en og strikker ærme til Friday.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Dejligt med at få ryddet op i det hele og få system i kasserne. Og det er jo flotte modeller du får ud af oprydningen både på sy-og strikkefronten.
Har slet ikke fået kommenteret den søde cardigan du har strikket, den er bare så skøn. Heller ikke det vilde håndarbejdstid her, men lidt bliver det da til.

Lin sagde ...

Det lyder som en masse gode ting og sager. Dejligt at faa ryddet ud.

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Sådanne efterspørgsler efter rester skal man være varsom med ;) Godt at du havde "lidt" de kunne få.

Superfin ide med det syede sengetøj.