lørdag, december 14, 2013

Lillesøsters cardigan


Suser lige forbi og viser et færdigt strikkeprojekt
Mønster: Cardigan med sømandsbobler fra strikkebogen.dk
Garn:3 nøgler minus nogle få gram af strikkebogens pimabomulds i rød. Købt hos Sommerfuglen, men Strikkebogen har netbiks.
Hot or not: Jeg har strikket str 2 år rimelig alderssvarende, den er i hvert fald ikke til den store side. Nemt mønster og god opskrift.

Håndarbejdstid er der minimalt af f.eks. mangler nogen at strikke halvanden strømpe til mandens julegave. Nogen tæller ned til juleferie på fredag inden da alt for mange møder og julearrangementer i kalenderen.

Siden sidst har der været en 10 dages USA tur i anledning af Thanksgiving herunder et besøg i NYC, damn det var koldt . Traditionen tro, så lykkedes det mig igen at slæbe tæt på 15 yard stof med hjem, men intet garn. Svigerinden sponserede de 4, jeg skal sy kjoler til blomsterpigerne ved hendes bryllup. Så er der 9 yard til et quilteprojekt, derudover lidt assorteret julestof og stof til solnederdele til pigerne.

4 kommentarer:

Britt sagde ...

Meget sød trøje og en rigtig flot farve. Jeg synes, det lyder som en udbytterig tur- jeg har lagt mærke til deres meget fine udvalg af patchwork stof (og dims), det er en disciplin i sig selv at holde igen.
God fornøjelse med julegavestrømpestrikningen (hilsen en der mangler et helt par og nok ikke når at blive færdig...)

christunte sagde ...

Meget fin og sød.
Må vi ikke se noget patchworkstof også? Det lyder spændende! Skal I så snart til USA igen til bryllup?

hanne sagde ...

Hvor er den blevet sød!!!!

Frøken Tina sagde ...

Hvor er det en fin lille cardigan! Sikke en indkøbstur i NYC! Bliver spændende at se, hvad du får lavet!