søndag, august 11, 2013

Anemone

Min strikketid er begrænset til transport og korte pauser. Den dedikerede håndarbejdstid går til julestrømpen. Jeg er er godt igang med himlen, målet kan skimtes i det fjerne. Nu skal den være færdig og det inden jul. Jeg drømmer seriøst om et projekt, der ikke involvere 25 nuancer af blålilla med grå undertoner :-) Sommerferiens bilprojekt var en lille fin vest fra Rasmilla til mindstemusen.

Mønster: anemone, Sanne B Garn: Rasmilla luksusgarn i tyrkis ca 42 g resterne fra en Bjørk. Pind: 3 mm Modifikationer: bredde som str 1 år og længde som str 2 år. Hot or not: absolut hot Efter overtalelse fra husets fashionista er jeg igang med at hækle i sort og rødt fritidsgarn med nål nr 6 1/2. Hun har ønsket sig en boshihue med en hæklet blomst. Links til mønster med hæklede blomster for dummies modtages med glæde.

7 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

Vesten er fin og perfekt til en lille pige.
Held og lykke med Boshi-projektet. Vi så nogle meget enkle udgaver til vanvittige priser i en butik i Berlin sidste sommer. Det er ufatteligt at folk er parat til at gi´ over 1500 kr. for sådan én !

Jette sagde ...

Den vest er bare vildt sød, har lavet mønsteret i voksenmodel. Ved ikke hvordan blomster til Boshi ser ud, men drops har en masse hæklede modeller at kigge på.
http://www.garnstudio.com/lang/dk/category_oversikt.php?kat=9

christunte sagde ...

Hvor er den fin! Hæklede blomster kan du nemt finde på Ravelry. I flere udgaver. Men et af de nye Drops hæfter har også et helt udvalg!

Lena sagde ...

Skøn vest! Altid et hit!
Kan desværre ikke hjælpe med hækleriet - her leder jeg på Kristines opfordring efter opskriften på en hættetrøje med lynlås til hende - nogen bud?

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Sidste indlæg i seriekommentarskrivningen :)

Det er en sød og dejlig lille vest. Man kan aldrig have for mange veste, vel?

Strikkeheksen sagde ...

Hvor er den flot i den farve :-) Et sødt lille mønster.

Jeg hepper i det stille på julestrømpen ;-)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Det er bare sådan en fin model - flot farve, du har valgt !