fredag, juli 26, 2013

Christmas in July


Sommerens håndarbejde er lille E's julestrømpe, hvor størsteparten af de mest detaljerede motiver er broderet. Nu mangler der det sidste motiv, en hel masse baggrund plus ikke af forglemme alle detaljerne med franske knuder, stikkesting mm.

Der forsvandt lige næsten 6 uger, hvor bloggen har været nedprioriteret. I mellemtiden har jeg haft megatravlt op til en konference i Rio de Janeiro - 2 nætter på et fly og 4 på hotel, så det var kort og intenst. Jeg fik dog set solopgang over Copacabana og et par seværdigheder plus en stort fagligt udbyttet. Direkte fra Kastrup og på ferie, hvor vi det meste af tiden har resideret i Bedstes sommerhus på det smukke Helgenæs. Sommerhuset har hverken mobildækning eller internet. TV-et var ikke tændt. Så der er blevet broderet i de lyse aftener. Lidt strik er det også blevet til og et besøg hos Kashmir Rock and Wool i Grenå, hvor der blev hamstret skønt broderigrej fra Sajou. Herlig butik med et udsøgt udvalg af luksusgarn fra her og der.


5 kommentarer:

christunte sagde ...

Jeg er vildt imponeret. Hvor bliver den flot!

Angelikas quilts and knits sagde ...

den bliver kanonflot !

Kirsten sagde ...

Superflot!

Strikkeheksen sagde ...

Jeg får helt lyst til at begynde at brodere og Lillefrø skal vel egentlig også ha´ en julestrømpe ;-) Den bliver meget, meget flot - din datters julestrømpe - tror, det må være et stort arbejde :-)

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Den bliver ualmindeligt smuk! Jeg ville kløjs i alle de nuancer af blå/lilla, men det er jo også dem, der giver det sidste nøk op til "fantastisk" :)