fredag, juni 07, 2013

Fredag, flad og færdig

Flader ud på sofaen efter en hektisk uge afsluttet med sommerfest i inst. Sidste uge var jeg 2x i smilet by og en enkelts gang i storstaden. Den sidste tur gav en uventet mulighed for at at få 1 times arbejdsro helt uden mobiltelefon og afbrydelser. Toget var nemlig strandet i tunnelen under Storebælt. Når ungerne sover sødt smutter manden ned og henter Bar'Sushi. Kreatid har det været meget småt med. Syning foregår i små bidder, en aften vælges mønster, et par uger senere klippes stof og så sys der endnu senere i etaper. Ældstearvingen har fået ny natkjole og et par shorts.

Manden fylder snart år og det er en af de runde. Så selvfølgelig skal han have et par strømper. Jeg er igang med gråt regia silk og et Nancy Bush mønster på pind 2, kun fordi jeg holder så meget af ham.


En sommerferie venter inden længe. Vi har arrangeret et rendez-vous med "the grand parents" i Berlin. Tips og tricks til Berlin modtages med glæde! Jeg må indrømme, at bortset fra en eftermiddag en route fra Jena, så har jeg ikke været der.

7 kommentarer:

Lena sagde ...

Fine ting!
Berlin med børn; Zoo og Naturhistorisk Museum (store dinosaurskeletter) var hits hos os. Det er supernemt at komme rundt. Husk at bestille tid hvis I skal op i Rigsdags-kuplen!

Angelikas quilts and knits sagde ...

Drop fjernsynstårnet hvorfra udsigten er er sløret fordi man kigger gennem glas og tag i stedet for til Potsdamer Platz 1 (der hvor Sydbanks filial ligger) og tag elevatoren op til Panoramapunkt. Udsigten er fantastisk !
mange hilsner
Angelika

FrøkenTina sagde ...

Fin natkjole - har lige bestilt den lyseblå og brune udgave af samme stof!
Den blå kirke i berlin er fantastisk at se indefra - flot flot lys..

Susanne Østergaard sagde ...

Supersød natkjole, og strømperne kan kun blive et hit, de ser enormt lækre ud

Jette sagde ...

Skønne strømper, det er vist også længe siden....:o) Og flot det at du overhovedet når at sy noget i de travle dage du har. Det er jo nemmere at gribe strikketøjet. Og meget smuk pude sokkerne ligger på.

Lin sagde ...

Lidt har ogsaa sin ret hihi.
Tag et kig paa et af fur Kvist's gamle indlaeg. Hun havde lavet en Berlintur for boernefamilier, og den var hammerflot beskrevet.

Kirsten sagde ...

Chokoladehimmel ved Gendarmenmarkt: Fassbender & Rausch. Kæmpe butik og ovenpå en herligt tysk konditori med fin udsigt over pladsen.