tirsdag, november 27, 2012

Happy Thanksgiving

Hov der forsvandt lige det meste af november. Der har været sygt barn og mor efterfulgt at syg mand og dernæst en tur til USA, hvor vi har fejret Jul (1 mdr før tid) og Thanksgiving.
Vi er lige hjemkommet og overraskende er  alle stort set over jetlag. Nøj hvor er her novembermørkt i Danmark.
Et af det mest spændende punkter var, om SAS eksisterede til at flyve os hjem igen.
Turen kort:

Stof blev der som sædvanlig shoppet hos favorit quiltbiksen. Garnindkøb absolut ingen. Hvilket viste sig at være meget godt, da vores julegave fra svigerforældrene var en støbejernsgryde på knap 7 kg kampvægt og døtrene blev begavet i stor stil.... Lad os sige det sådan, vi have 45 kg bagage tjekket ind på udrejsen og 65 kg og en klapvogn på hjemturen....

Mine små englebasser har været eksemplariske under rejsen. På vejen hjem sad mor og børn på en række og far lige bag. DM var ikke glad for det arrangement. Ahhhmmm moderen heller ikke vildt begejstret. Prøv lige at hjælpe en 4 årig med at spise, selv spise og så 7 mdr AKTIV baby parkeret i liften på væggen lige bag klapbordet...En sød stewardesse spurgte DM hvorfor "Jeg kan ikke se min far" akkompagneret af et stille snøøøøøøøøøøøft. Hun arrangerede så lige, at manden fik byttet sæde og kom til at sidde på samme række på den anden side af midtergangen.

Svigermekanikken bor i Suburban New Jersey, så hver eneste tur til en familie, butik, restaurant eller lignende er mindst 15 min kørsel. Et automatstrikketøj er derfor oplagt.  Ærmer og ca 10 cm bul var strikket inden turen, takket være bl.a. 2x2 timers kørsel til Hershey, PA, så er jeg nået til mønsterborten ved halsen. Mønstret er Eyja fra Istex.  Det meste er rundt og rundt i glatstrik og kun mønsterstrik ved halsen og ærmerne. Gaaaaaaaab men godt til bilkørsel og hyggesnak.

Nu Thanksgiving er overstået er julekalender og julestrømper fundet frem....

4 kommentarer:

monaelisabeth sagde ...

hold da op - I fik da lige lidt at slæbe på !
Heldigt at SAS stadig var på vingerne, så I kunne komme hjem igen :o)
fin tunika fra istex.
hilsen Mona

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Glædelig thanksgiving til jer også! Godt at SAS valgte at lade jer komme med hjem (det må have været nervepirrende).

Freya'en bliver rigtig, rigtig fin!

Jette sagde ...

Velkommen hjem igen, og så bliver der igen stress på med at nå alt juleriet nu.
Den ser rigtig fin ud den lilla model, glæder mig til at se den færdig.

Fuglemamma sagde ...

Thanksgiving ser ut til å være den neste amerikanske høytiden som er på vei over dammen, etter at vi har omfavnet Halloween. Men dere feirer den jo selvsagt uansett som har familie der over. :-) Fin tunika, og vakre toner i brodergarnet i posten under. Ha en god desember!