onsdag, september 19, 2012

Vrooom sagde overlockeren

Der har været gang i maskineparken nede i kælderen. Når du har set nedenstående billeder igennem er du ikke i tvivl om, at husets beboere tæller en pige i børnehavealderen. Storesøster vokser som ukrudt - jeg indkøber og syr ofte i str 6 år til et barn på 4 1/2 suuuuuk. Vinterstøvlerne er str 30.... Lillesøster følger samme kurve og er på 95 % percentilen på højde og vægt. Så tiden med små babyer er definitivt forbi.

Mønster: Mini-krea T-shirt kjole. Mit favoritmønster til kjoler i strikstof til ungerne. Det æder dog en hel del stof til skørtet. Kjole i str 110/116 og en tunika i str 74/80, det sidste pga stofmangel. Lagt op med coversøm, maskinen virker helt fint, når man bare tråder den rigtig (Fejl 40).
Stof: 1,5 m Skipper Interlock - særtryk rød baggrund med pink elefanter.
Hot or Not: Hot - DM ææææææælsker kjolen og ville straks have den på i byen samme aften.

Så må jeg æde en kamel og sluge et af mine principper. Storesøster er 4, hun har en temlig bestemt mening om a) tøjvalg og b) farver. Da moderen mener, at en vintergarderobe skal indeholde bukser måtte jeg give køb på farven. Mønstret er Onion 20043 - favoritmønstret til pigebukser både bukser, shorts og knickers. Pink babyfløjl og hjemmelavet kantebånd af liberty. Nogen mener, at der skal applikeres pink og lilla stjerner.

Bluse str 6 år fra Meedom og bukser str 110/116 fra Minikreas ballonbukser dog uden for. Bukserne blev accepteret med "Det er jo næsten som en kjole".

Som rosinen i pølseenden en elefanthue. Pink fleece og hilco jersey fra restlageret. Mønstret er fra Onion. Hermed må storesøsters vintergarderobe vist været komplet idet vinterjakke og støvler allerede er indkøbt. Nu vil jeg så finde noget andet en pink stof på lageret og få syet noget andet, måske et I Spy tæppe. Stoffet er udvalgt og lapperne skåret. Hov gennemgik kurven med huer og vanter i børnestørrelse, der mangler vanter og strømper, så det må jeg vist hellere få strikket. Nogen har allerede fundet Wollmeise i farven "Tutu" til strømper - du må selv gætte, hvilken næstenensfarvet det garn er...

10 kommentarer:

Louise sagde ...

Hold da op, hvor har du været flittig!
Andrea på 1½ bruger str. 24, Christina på 14 str. 42, så der er også vækst i fødderne her :)

Eva sagde ...

Du milde, sikke flittig! De bliver da velklædte, de søde små.

Birgitte sagde ...

Hold da op, den må jo være rødglødende den maskine! Skønne sager :D
Oh, uuh, et elefanthuemønster - det må jeg vist kigge nærmere på straks!
Hvilke vanter strikker du til børnene? Jeg har været lidt i tvivl om man blev nødt til at købe...

Angelikas quilts and knits sagde ...

Det er en imponerende mængde af fine ting du har syet, og farverne er glade og flotte (siger én der elsker pink). I hvor lang tid har du været nede i den kælder ??

Og sokker og/eller vanter i farven tutu råber ligefrem efter en blondekant ;-)))

strikkeglade hilsner
Angelika

christunte sagde ...

Jeg kan altså godt lide, at principfaste voksne får principfaste børn. Hvor er det morsomt, at hun får dig til at lave så meget i pink! Personligt elsker jeg Tutu-farven. Det er den fedeste pink!
Iøvrigt rigtig fine ting.

Susanne sagde ...

Den farve ligger i generne og kommer frem i hendes alder.... heldigvis forsvinder den (måske) igen :o)
Skønne ting du har fået syet !
Kh
Susanne i Silkeborg

Karen S, Lykkefanten sagde ...

vrooooommmm sagde symaskinen! Sikke en dejlig produktion!

Lena sagde ...

Ja, det er da vist et par tøser du har i huset:-)
Skønne ting du har kreeret!

Jette sagde ...

Dejlige tøsefarver, og du har godt nok haft travlt, men så skulle vintergarderoben være på plads med alle de flotte ting.

GrenDesign sagde ...

Bare giv hende alt det lyserøde glimmer og stads hun vil have! Det er en fase og de fleste piger har brug for det. Det går over igen.
Skal ellers love for at du fik kørt en del igennem maskinen....