torsdag, august 16, 2012

Langt ude i skoven...

ad smalle, snoede asfalterede veje, så 2 km nede af en grusvej og forbi et moseområde lå et lækkert sommerhus i den sydlige Småland, som fruen panik-lejede sidst i juni. Der var 3 andre huse i nærheden og meget stille. Der er er blevet badet, roet, grillet, strikket, broderet samt ristet marshmallows til s'mores og spist blåbær i overdådige mængder. Fremfor svigerforældre på besøg i en uge i vores dukkehus lejede vi et sommerhus ved Bolmen og kom væk hjemmefra. Det gentager vi igen. Enten længere nordpå i Småland ellers Norge ellers Berlin eller .....  DM mener klart vi skal tilbage til Sverige og besøge Pippi. Den billigste ferie nogensinde for mit vedkommende - jeg har ikke brugt en krone på garn, stof, kunsthåndværk, tøj eller andre souvenirs.


Jeg meldte mig til Ravellenics med det formål at komme godt igang med Folded, ikke for at blive færdig. Pind 3 og glatstrik er for kedeligt til andet end til bilstrik og socialstrik. Status ved afslutningsceremonien: Bullen er færdig og en prøvning afslører, at den er lovende. Læg mærke til, hvordan bare 20 masker forskel ved taljen ændre farvefordelingen.


p.s. Vi fik faktisk pakket alt i den lille peugeot og der var stadig udsyn gennem bagruden.


5 kommentarer:

Jette sagde ...

Fred og idyl siger det billede, dejlig med sådan en afslapningsferie.
Utroligt smuk Folded i de farver og det kan være irriterende at man ikke lige kan styre den farvefordeling.

Kirsten sagde ...

Ej, hvor skønt. Jeg tænker 'kajak' med dét søbillede.
Dejlig ferie, og god ide at skifte bane til langtidsbesøg af familien.

Lena sagde ...

Sejt pakket!
Det lyder som en skøn ferie med masser af ro og fred.

Karen S, Lykkefanten sagde ...

ahhhhhh, det ser jo rart og afslappende ud! Storpakning af bil er en god øvelse i "best-fit" algoritme i 3D ;)

Inges uldprogram sagde ...

Jeg kan virkelig forestille mig at den slags arrangement har været en god idé.
He he, nej jeg har ingen ten puscher i Europa. Jeg handler ved hr. og fru Bosworth themselves. Og det lykkelige er at der IKKE er told på håndtene forarbejdet af træ. På pakken stod der også at den havde været åbnet af tolderne og var FRIGIVET :-) En anden god ting er at den var sendt fra USA den 18. aug. og jeg modtog den den 24. aug. Det er da pænt hurtigt. Sådan var det også ved den første jeg købte.