tirsdag, april 03, 2012

Overtid...

Det hjalp så ikke at begynde på fuglejakken, intern baby nyder rummelig 1 værelses og har ingen intention om at komme ud. Det tegner efterhånden til tvangsopsigelse grrrrrr. Set positivt, jeg fik ikke to børn med samme fødselsdag, kan sove 8 timer uden afbrydelser samt manden og DM har ferie. Jeg ærger mig mest over, at der ikke er yoga på torsdag og svømmehallen er lukket fredag. Vi har endda nået at indrette babyværelse, sortere tøj, rydde op i kælderen og alt muligt andet.

Et eller andet skal jeg lave, for netshopping bliver for dyrt i længden. Mit stendøde kamera har dog fået en afløser, et smækker-lækkert canon i lilla (selvføli'), så nu kan der komme flere og bedre billeder på bloggen. Håndarbejdsmæssigt har jeg kastet mig over et forårsbroderi købt på Håndarbejdsmessen:

Hvad sker først?
1) Færdigt broderi
2) ekstern baby

7 kommentarer:

Lena sagde ...

Tjaaa, det er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget. Nu er du da klar:-) Jeg tror på baby kommer først og at du på målstregen undgår tvangsopsigelse.
Pøj, pøj med fødslen.
Hvad skal det fine broderi blive til?

Inges uldprogram sagde ...

Jaaaa, altså hvis du kun mangler den lille smule omkring kl. 6, så tror jeg det bliver på målstregen med begge dele.
Anbefaler en rask gåtur i det fine vejr i morgen, varm cacao om eftermiddagen, og så ........
Rigtig god fødsel.

Strikkeheksen sagde ...

Nu synes jeg da godt nok, det ser ud til at du er kommet langt på det broderi - så det er da lige før, jeg tror, du når at blive færdig med det først :-)
Om jeg havde været i nærheden ville jeg da godt ha´ afprøvet et par akupunkturpunkter, der skulle kunne fremme fødslen - en ganske ufarlig måde at prøve at få baby til at opsige den 1-værelses, men det ligger jo ikke lige for ;-)

Pøj, pøj - håber det bliver snart :-)

christunte sagde ...

Måske er det angsten for det ukendte? Måske venter babyen bare på sin fødselsdag..... Man skulle jo nødig komme på den forkerte dag!

GrenDesign sagde ...

Smukt broderi du fordriver tiden med!
Pøj pøj med baby - jeg vil også ro at hun/han vælger at komme ud oå sin fødselsdag ;-)

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Jeg vil krydse fingre for ekstern baby, men sådan som det er gået, så når du garanteret at blive færdig med broderiet først.
Held og lykke med det hele!

Jette sagde ...

Du er da nået langt på det broderi, og måske du når det inden intern bliver extern, det kan være at vi får samme fødselsdato, hvis altså intern venter til på mandag.:o))