lørdag, februar 25, 2012

Ego kreaweekend

Her er stille, meget, meget stille mit eneste selskab er en intern baby. Manden er taget på herretur. Det var noget  med sidste weekend med kliken inden babydoom for 2 af 3. De hygger sig sikkert med brædstspil, pizza, gourmetøl og den slags. Gætter jeg rigtig, så sover de endnu.
DM proklamerede, at hun ville sove hos bedsteforældrene 2 gange UDEN forældre, så hun blev sat af i Århus.

Lige om lidt vil jeg begive mig ud på den traditionelle lørdagsindkøb. Det bliver lidt underligt uden min trofaste følgesvend. Mon ikke jeg alligvel får miniboller med hjem fra bageren til hende?

Resten af weekenden er der dømt krea og minimal husholdning. Dagens største udfordring bliver vist at vælge aftensmaden fra In-Su - Thai, Sushi eller begge dele?

 Symaskinerne er sat på spisebordet, det flyder med stof, mønsterpapir, sygrej og alt muligt andet i hele stuen. Første projekt mangler bare en lynlås. Jeg skal i Stof 2000 efter forsyningen inden lukketid.
Torsdag var jeg på garntur i Århus med en god veninde, en fantastisk hyggelig dag. Nøj hvor er der mange inspirende garnbutikker i den by sammenlignet med Odense. Vi har en god garnbiks her i byen. I Århus er  der mindst 4 rigtige gode. Et nyt og formentlig fremtidigt dyrt bekendtskab var City Stoffer, der trods navnet har et rigtig pænt udvalg af bl.a. Rowan og andet godt garn. Garnindkøb var minimalt, jeg forelskede mig i en strikket kjole fra Istex, som helt sikkert ryger på pindene, når baby er ekstern og jeg har en ide om min fremtidige størrelse.

7 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Lyder godt nok hyggeligt med noget kreatid ;-) Jeg sidder faktisk og venter på Sushi fra Århus. Nam-nam ;-) Rigtig god kreadag til dig.

Lena sagde ...

Åhhhh, det lyder som en goooood weekend for alle familiemedlemmer! Go' krea-weekend (:misundelig:) - får vi produkterne at se?

Inges uldprogram sagde ...

He he, jeg kan lige forestille mig at du har rigtig gang i kreativiteten.
God week end!

Louise sagde ...

Skøn weekend. Nyd den max - det ved jeg, du vil :)
Tak for tippet om garnbutik. Påtænker en snarlig tur til Aarhus og kender ellers "kun" Fandango og Isager.

Jette sagde ...

Ej, hvor lækkert med sådan en weekend, det glæder jeg mig til at se hvad der kommer ud af symaskinen.

Strikkeheksen sagde ...

Det lyder fuldstændig råhyggeligt :-) Jeg håber, de får lavet det, du gerne vil :-)

GrenDesign sagde ...

Totalt luksus med sådan en weekend!! Håber den blev helt som du ønskede.