mandag, december 05, 2011

Resting in Richland

Sunday night football og den bærbare. Den forgangne uge har budt på forrygende forskning og flinke mennesker. Jeg æææææææææææææææælsker at være i USA. Det er lange arbejdsdage, men så fedt at dagens mailstrøm fra Danmark allerede er stoppet, når mailboksen åbnes kl 7.30 om morgenen.

Weekenden bød på selvforkælelse, nemlig en tur til Seattle. Mmmmm skøn weekend i selskab med mandens faster, der legede turguide.
1) Dungeness krabbe i større mængder MUMS!
2) Seattle Musum of Modern Art med særudstilling af asiatisk kunst  = Kultur. Lidt for mange redneck republicans på denne side af bjergene.
3) Little Knits var nærmest i baghaven af min værtindes hus. Yak (bogstavelig talt)- det blev trecifret!
4) Pike Place Market
5) Klart vejr og udsigt til Mt Rainier [Hov det er fra min før-blog dage]

Nu venter næste hektiske uge inden turen går hjem næste weekend.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder jo som om du nyder det "over there". Håber, du får endnu en god uge med meget inspiration både af den akademiske og kreative slags.

Jette sagde ...

Det lyder næsten for godt til at være sandt, godt du hygger dig, og sikken en butik i baghaven, helt grøn i hovedet her.
Glæder mig til at se billeder af det du har købt når du kommer hjem.

GrenDesign sagde ...

Det lyder ganske enkelt fantastisk!

Kirsten sagde ...

Så lækkert. God forskning og god fornøjelse!

svit sagde ...

Så bliver det vist ikke meget bedre! Tillykke med den kommende familieforøgelse

Lena sagde ...

Ja, nu er du jo for længst kommet hjem, men det lyder som en skøn tur.
Spørgsmål: Hvad gjorde du med enderne ved farveskiftet på ærmerne på din Abalone? Hæftede du dem enkeltvis til sidst? Og hvordan sikrer man sig/du dig at der ikke bliver 'huller' ved skift?

Lena sagde ...

Tak for svar - og så lige et enkelt mere; Har du bundet to tilfældige ender sammen da ærmet var færdigt(det føles lidt som blasfemi bare at binde knuder, men det skal prøves)?

PS. Johannes er (desværre) ikke nogen supersover - til gengæld er mor supergod til at udnytte formiddagsluren til kaffe og strik og lade rod være rod, opvask være opvask og nullermænd nullermænd. Og så er der håb forude - Kristine var bestemt heller ingen supersover, mens nr. 2 har et fantastisk sovehjerte - han sov laaaaange lure om dagen og dejligt i egen seng om natten - og han er stadig den i huset der sover bedst:-)

christunte sagde ...

Forsinket glædelig bagjul. Håber, i fortsat får nydt nogle fridage!