lørdag, marts 19, 2011

Abalone V - The End

Tilbage igen efter en uges ferie besøg af svigerfamilien med indlagt københavnertur. DGI-byen kan helt klart anbefales til alle familier med vandhunde. Ifølge DM så styrer Kbh for vildt, for der er nemlig en svimmingpool og soldater (læs: livgarden). Prinsesser siger hende ikke så meget, men dronninger  er spændende, hun har helt klart en ide om, at magthavere har det sjovere end pyntedukker. Enhver respektabel jyde og amerikaner skal selvfølgelig en tur forbi Amalienborg ;-)
Først på ugen blev Abalone færdig, så jeg kunne passende kigge efter knapper og idag til sysleklub blev knapperne syet i.


Mønster: Abalone, Alice Starmore. Fødselsdagsgave fra manden i 2009.
Effektiv strikketid 1 år næsten på dags dato.
Pinde: 2,75 mm inox
Garn: Hebridean 2 Ply ialt ca. 700 g = 2,2 km
bundfarver: summertide, selkie, bogbean, lapwing, calluna
mønsterfarver: erica, kittywake, pebble beach, driftwood, orchid, clover
Knapper - træknapper med blomst fra Sommerfuglen. Er I klar over, hvor svært det er at finde passende knapper, som butikken har minimum 14 tilbage af?
Hot or Not: HOT og man har ret til at være selvfed, når sådan en trøje er færdig. Det er en lang jakke, perfekt til foråret og de puritanske vinde i åndernes rige. Ærmerne er en smule til den lange side, men en mønsterrapport på 10 cm gør det svært at stoppe det rigtige sted.

Bortset fra bagtanker, som er mit automatstrikketøj, er strikkekurven tom. Der er frit valg på alle hylder. Skal det være sommerligt? Strømper? DM-strik? bluse? sjal? Måske Falkenbergs Patent i en "diskret"(ikke Fru Kvist)  kontorfarver? Måske det ligenu er bedst med et mindre projekt?

På mandag brager hverdagen løs... de næste 10 uger tegner der sig ikke meget håndarbejdstid ØV.

15 kommentarer:

Lena sagde ...

Wauw!!!! Hvor er den smuk!!! Et imponerende arbejde og nogle smukke, smukke farver. Kan godt forstå den topper hitlisten som en vinder. Det bliver svært at finde et projekt der kan matche det!

Birgitte sagde ...

Sådan! Super flot arbejde!

Angelikas quilts and knits sagde ...

Den er helt vildt flot :-)

Jette sagde ...

Selvfed, selvfølgelig skal du være det, den er hammerflot og det store arbejde du har haft med den skal jo nydes nu. Simpelt hen en meget smuk trøje, skønne farver, og perfekt til overgangstiden lige nu, den må du tage på til strikkecafe næste gang.

christunte sagde ...

Hold da op, den er flot! Helt sikkert det store arbejde værd.
Mon ikke du trænger til noget at slappe af med nu?

Beate sagde ...

smuk jakke og et stort arbejde. Da er det lov at det skal tage 1år.

Strikkeheksen sagde ...

14 knapper, oh ve, oh ve (næsten den eneste monteringsting, der kan gøre mig træt ;-)) - men hvor er den blevet skøn og al arbejdet værd. Heldigvis kan man jo have sådan en trøje i mange, mange år - det kan sætte 1 års arbejde lidt i perspektiv :-)

Kirsten sagde ...

Hvor er den flot, skøn gave du fik.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Den kan du roligt være selvfed over - den er f.... flot !

GrenDesign sagde ...

Stort tillyke, Ulla! Den er superflot og godt gået at de holdt ved. Den er nærmest som skabt til dejlige ture udendørs i det skønne forårsvejr.
:-) Britt

Inges uldprogram sagde ...

Et år til sådan en trøje. Det er skisme godt gået. Du er altså så vedholdende Ulla.Hrm det er jeg ikke. Jeg har jo en Christel Seyfarth trøje under udarbejdelse :-)nu på 1. år.

Fuglemamma sagde ...

Her er det bare en ting å si: Kjempefin! Gratulerer med fullført løp.

Lise (fru Kvist) sagde ...

Hold da op! Den er godt nok blevet flot! Husker tydeligt, da du lige havde fået garnet, og du havde det med så vi kunne få lov at klappe det. Den er hver en maske værd. Det bliver nok ikke din sidste Starmore. Glæder mig til at se den live.

Mette G. sagde ...

Hold da lige op - hvor er den altså blevet flot. Smukke, smukke farver!

Anonym sagde ...

hæ, hun har da forstået magtbegrebet! ;)
Hvor er din abelone bare blevet utrolig smuk! Jeg synes, du burde være ved at revne af stolthed, og det endda med rette!