fredag, maj 28, 2010

Tea Time

Host host vi puster lige støvet af bloggen... Nogen render rundt og lyder som en søløve og så har der ikke engang været alkohol involveret. Hmmm hvornår fik jeg egentlig sidste mere end en halv flaske vin ??? Chancen er der på fredag. Jeg er inviteret foredragsholder og min deltagelse i festmiddagen inkl 1 flaske vin er sponsoreret. Nå men jeg er nu nok flink og deler med mine studerende... Man har det også meget bedre, når DM kalder kl meget tidligt og fuglene kvidre endnu tidligere, når man kun har fået et par glas rødvin.
Manden var 5 dage i California over pinsen, vendte hjem med 8 flasker vin til de voksne og 24 dåser play-doh til DM. Fornuftig prioritering af bagagen. Livet er langsomt ved at vende tilbage til normalen med enkelte episoder, som da DM ved et uheld væltede havgryn og mælk ud over mor klædt på til konference og networking ooooooooppps.
Strikket bliver der ikke ret meget, men jeg er færdig med at trævle 8 omgange tilbage på Abalone. Jeg havde glemt at skifte fra den mørkegrønne, til den mørkegrønne med blå nister. Det er selvfølgelig en af de fejl, kun jeg selv ville se. Den ville tilgengæld irritere mig hver eneste gang, jeg brugte trøjen.

Som lovet et billede af en færdig tea time:

Mønster: Tea Time, Martine Storey i Rowan Classic Summer
Garn: 6½ nøgle (844 m) RYC Cashsoft (uld/mikrofiber og en slat cashmere) DK i lys lilla
Pinde: 3,25 & 3,75 mm
Hot or Not: OK og fin til sommerbrug. Selve designet er super, garnet er på grænsen til at være for plastikagtigt


Et lappeprojekt er også blevet færdigt. Mit første forsøg ud i at sy den slags i hånden.

Så slutter vi lige med dagens bedste IT-joke: Emails fra vores egen webmaster ender i "Junk mail" folderen hihihihi....

lørdag, maj 22, 2010

Til salg


Inga Walløe Paltzer & Anne Johnsen Lucht: Sy - i enkelt Design (ubrugt) 50 kr
Debbie Bliss: Cotton Angora 35 kr (Under salg)
Debbie Bliss: Alpaca Silk 35 kr (der er skrevet et par noter ved en af opskrifterne) (under salg)
Birgitte Breuning: Strik på den fede måde 35 kr (under salg)
Alle priser er UDEN porto

Skriv en kommentar, hvis du er interesseret (jeg sletter emailadressen, når jeg har noteret den)

Find fejlen!


Hvor er fejlen i den øverste mønsterrapport. Jeg er netop blevet færdig med at strikke baglæns

tirsdag, maj 18, 2010

Vroooooooooooooooom

DM havde skoldkopper var en nem omgang og forbi til Kr Himmelfartsferien. Manden tager til USA med kort varsel, mens jeg er fungerende enlig mor med et 2 dages internat i kalenderen og 3 dages pinseferie. Imens forsøger jeg at få noget arbejde fra hånden. Kort sagt de sædvanlige kaotiske tilstande hersker i Casa Strikkeforsker. Bedste har lovet at komme til udsætning. Jeg må undvære den bløde seng, forrygende morgenmad her, men jeg får da det meste kursusprogrammet med. Så DM og jeg skal hygge hele pinsen, måske skal vi en tur i Zoo, på cykeltur, picnic på legepladsen eller bare hygge med puslespil derhjemme. Heldigvis tegner vejret til at blive godt.

Der er gang i symaskinen, patchwork, hæklenåle og også strikkepindene for tiden, endnu ikke så mange færdige resultater andet end:


Mønster: Granny Square Dish Cloth, fra en Lily /Sugar'n'Cream mønsterfolder
Garn: Sugar'n'Cream ombre tykt bomuld
Hæklenål: nr 4½.
Hot or Not: Ganske udemærket og brugbar, oveni er det afstressende og godt til bilturen

Næste gang forhåbentlig billeder af en færdig Tea Time og en opsamlingsrunde med igangværende projekter...

mandag, maj 10, 2010

Tea Time

Livets centrifuge rotere hurtigt og bloggen er blevet forsømt i den endeløse strøm af tilfældige helligdage.

Finansgrisen øffer på arbejde

DM fejre forårets komme med en omgang skoldkopper. Hun er mildt ramt og i højt humør. Jeg er hjemme idag, far i morgen, onsdag tjaaaa er ikke afgjort endnu og resten af ugen har jeg fri. Jeg fik lige lavet eksamensopgaverne til reeksamen i middagsluren. Der forsvandt en ting på den lange liste.
Blev begavet med en troldetroldekugle igår fra DM og far,

Christel Seyfarth var gæsten til sæsonens sidste store strikkeaften. Strikkecaféen har fået ny hjemmeside og programchef efter 2½ år var jeg løbet tør for ideer. Det var meget inspirerende og underholdende aften med mulighed for at prøve de forskellige modeller. Efter seriøse overvejelser og mange prøvninger kom garnkit til fuglejakken med hjem. Mønsterfarverne er alle mine favoritfarver, den limegrønne er uden for min normale farveskale. Men det er sundt at blive udfordret... Når Abalone om et års tid er færdig, så er den næste jaquardstrikkeprojekt.


Efter et par køreture og 2 timers eftersøgning efter det forsvundne ærmer (gemte sig i en rejsetaske) nærmer tea time sig afslutningen. Nu skal der bare knapper i...