mandag, oktober 11, 2010

På skolebænken

Normal er det jo undertegnede, der sidder på den rigtig side af eksamensbordet og generelt bestemmer. Denne weekend var det undertegnede, der var på skolebænken. Jeg  var på kursus i syning af børnetøj sammen med maskinparken og en stoooooooooooor taske med stof og pynt. Vildt skønt at kunne fordybe sig 2x7 timer med syning uden telefoner, mænd og børn.


Fra venstre: Mit svendstykke udi applikation. En tunika i lilla babyfløjl og ærmer i bomuld og en rullesøm nederst, onion 20022 for kendere. Øverst til højre hel solnederdel i blåt poplin med hvide prikker med påsat kængurolomme. Meget passende til en ung amerikanerinde. Nederst Onion 20022 denimbukser med tittekant. Bagsiden endte med hmmm at gå op i en spids, så den ser i ikke. Desuden blev der designet og klippet stof til en forårsjakke til DM efter Elsebeth Gynthers bog. Fr Gynthers bøger "Tøj du selv kan sy ..." er uden tvivl en af de største inspirationskilder for tidens syersker i bloglang 
Det bedste af det hele, alt stoffet er fra lageret. Applikation er sjovt og der kommer mere af det her på kanalen.

På strikkefronten: Abalone har fået klippet hul i et det ene ærme og der er samlet masker op. Passende underholdning til en landskamp fredag aften...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder til at have været en spændende og inspirerende weekend. Dine produkter er i hvert fald også smukke at se på (og sikkert dejlige at have på).
Glæder mig til at se, hvad der kommer ud af symaskinen i fremtiden ;)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

ah, hvor herligt med lidt Ulla-tid i stedet for mor-/konetid.

Jette sagde ...

Det var da lækkert med sådan en sy weekend, og fine ting du har produceret. Og god ferie til dig, hvis du er så heldig at have det.