fredag, juli 02, 2010

Kejserens Nye Klæder

Man kunne næsten fristes til at ifører sig hans påklædning. Men egentlig er det bare en forsmag på sommervejr på USAs østkyst engang sidst i august. DM har fået endnu et styk hjemmestrik. Marianne Isagers Kejserens Nye Klæder strikket på kun 14 dage. Kirsten og jeg havde en date i Sommerfuglen efterfulgt af en togtur til Odense. Vi fik bevilliget 20 min ekstra strikketid pga signalfejl ved Ringsted, så der blev tilføjet et godt stykke. Med hjem kom garn til Karen Noes chemise. Abalone er sendt på varmeferie, charmen ved 45 cm uldtrøje i skødet kan være på et meget lille sted pt. Istedet er der slået op til strømper og i aften skal der laves strikkeprøve til Chemisen.

Mønster: Marianne Isager, Kejserens Nye Klæder str 4 år
Garn: 1 tråd alpaca 1 (rest fra buttercup) og 1 tråd bomuld 2 i petrol/grøn. Det sidste er ikke at forveksle med det 4 trådede bomuld fra Heinrichsen, der er meget lækre og ser mere slidstærkt ud.
Pinde: 3 mm Holz & Stein
Hot or Not: Superfin model. Jeg har planer om en i uldgarn til vinterbrug evt uden hulmønster til DM. Det er reelt Baby-i-Rib skaleret til str 2-4 og 6 år X kraka plus en mere fiks halsudskæring.

Ellers er jeg igang med at pakke de sidste sager ned på kontoret og gøre klar til en uge under varmere himmelstrøg. Vejrudsigten lover 30-35 C og 40 % risiko for torden, nå men det meste af tiden skal jeg alligvel sidde i et auditorium (med AC?). Desværre starter turen igen-igen med den frygtede 4.40 søndags afgang fra Odense, denne gang sikkert tilsat fulde roskildedeltagere.
X fingre for et "Et værelse med udsigt".

6 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Hvor er den altså sød. Har slet ikke set bogen - der er ikke lige børn i den "rigtige" alder i øjeblikket :-(

christunte sagde ...

Gys. 4.40?
Håber, det går smertefrit, og ønsker dig en god kongres. Med rigelig strikketid!

Jette sagde ...

Endnu en skøn bluse til prinsessen, smuk farve. Og lækkert med sådan en date, den chemise har jeg også været vild med siden den kom frem, men der venter så mange andre projekter før. Kan du have en rigtig god tur, håber at du får en skøn uge med udsigt.

Birgitte sagde ...

Go' tur!

Kejserens Nye Klæder ser rigtig fin ud!

Marie sagde ...

den var nydelig!

Beate sagde ...

åh hvor er den sød- ville ønske at min"lille " datter ikke var 15 ,men 5 :-)