fredag, april 02, 2010

Påskeferie Sysler

Dag 4 af en forlænge påskeferie, hvor der er tilbragt megen tid foran symaskinen og overlockeren. I går aftes blev det til en forårsfrisk taske, der iøvrigt matcher tæppet fra sidste indlæg.
Mønster: Reversibel Lickety Split Bag tilføjet nøgleringskæde og alternativ placering af bunden.
Stof: Moda, Birdie (Me & My Sister) og noget prikket Kaufmann 1 yard af hver, altsammen godter købt i USA.
Hot or Not: Hip og herlig, perfekt til picnic.

DM skal selvfølgelig ikke snydes. En sommerkjole efter et ottobre mønster, som jeg er for doven til at gå ovenpå for at finde.
Stof: Æh ½ m af et eller andet strækstof købt hos Malika og Rosa.
Mønster: Ottobre XXX str 92 cm
Hot or Not: Tjaaaa modellen vil ikke iføre sig den, ligesom en nysyet buksedragt og en vest er endnu uprøvet. Det er vist et udslag af to års trods? :-D

Manden har en date med "Sins of a Solar Empire" hele lørdag aften og nat. Nu overvejer jeg så, hvilke kreative sysler, jeg skal hellige mig, når DM sover. Den kinesiske silke er fundet frem. Men jeg har ikke helt bestemt mig, hvad det skal blive til... skal det blive hyggebusker, en kimono eller fortsætter eftersøgningen på det helt perfekte mønster....? Ideen om en festkjole er droppet, det skal bruges og ikke bare hænge i et skab.
Abalone er på pind 14 af kanten og der er kun 1½ vrangpind inden mønsteret begynder og vrangpindene ophører. Der er endnu mange dage tilbage af min laaange påskeferie.

7 kommentarer:

Britt sagde ...

Fine ting du får lavet. Sådan en påskeferie er guf for sjælen Og når der også er plads til det kreative er det helt perfekt.

Lena sagde ...

Orv, det var en sød kjole. Mon ikke den kommer på når det bliver lidt varmere i vejret?

Fortsat god påske-

PS. 'I spy' er en quilt af stoffer med motiver på (tror jeg nok).

Inges uldprogram sagde ...

Fine sager Ulla. Helt enig, den flotte silke skal bruges og ikke blot hænge i skabet.

Inges uldprogram sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Strikkeheksen sagde ...

Sikken en sej taske - og sikken en produktiv ferie :-) Findes der noget bedre?

Kjolen er absolut yndig :-)

Linda sagde ...

Fin lille kjole! Jeg skulle lige til at skrive at det skulle hun nok komme efter, det med at prøve kjoler....men det kan man jo bare ikke vide, vel? De gør jo som det passer dem. Oskar vil feks ikke gå med de shorts jeg har syet, fordi der ikke er lommer på. Hvor skal alle hans sten så være???
Fed taske!
og tak for sidst, det var en dejlig dag!

Kirsten sagde ...

Superflittig og med godt resultat. Tillykke med den unge dame, mon ikke hun kommer på bedre tanker mht. kjolen, den er rigtig god, dejlige friske farver (æbler?). Jeg går i øvrigt, som Oskar, meget ind for tøj med lommer ;-)