søndag, april 18, 2010

Abalone II

Ny rekord: To indlæg i streg om strik. Jeg er nået til den første lille milepæl i Abalone. Jeg er nemlig nået halvvejs igennem første mønsterrapport, der er på næsten 60 pinde. Der er vist en 3-4 mønsterrapporter i højden. Der bliver strikket et par pinde eller fire pr strikkeaften, for det er ping 2,75 mm i metal. Med den nuværende hastighed, så er trøjen færdig engang omkring nytår. Jeg elsker langtidsprojekter. Farverne er smukke og farvespillet eventyrligt. Der er mange dejlige strikketimer forude.


Foråret er komme til Fyn, hækken er grøn, påskeliljerne blomster og mælkebøtterne i græsplanen er mangfoldige. DM er mest til at være udenfor, så der bliver ikke megen tid til strik. Oveni skal jeg nå min ugentlige kvote på 2 spande mælkebøtter, hvis jeg skal have nogen chance for at udrydde de bæster i mosplænen i dette årti.

11 kommentarer:

christunte sagde ...

Det er sandelig nogle smukke farver! Flerfarvestrik er hyggeligt, synes jeg. Ganske særligt, hvis man har tålmodighed til at blive ved, istedet for at lægge den i skammekrogen et stykke tid.
Den bliver meget flot.

Merete sagde ...

Jeg gad godt nok at kunne strikke sådan fint mønsterstrik!

Mette G. sagde ...

Fantastiske farver. Jeg ville ønske, at jeg havde lyst til flerfarvestrik, men siden hønsestrik (som jeg strikkede meget af!) har lysten/tålmodigheden ikke været der :-(

Lena sagde ...

Hold da op nogle farver! Det ser ud til at være et rigtigt kvalitetsstrikketøj. God fornøjelse med det!

Strikkeheksen sagde ...

Jeg har for længst opgivet de mælkebøtter og helliget mig strik ;-)

Det ser flot og spændende ud :-)Og pyt med, at det tager lang tid, du vil synes, at det er det værd, er jeg sikker på :-)

Eva sagde ...

Det er et smukt strikketøj Og et tip til mælkebøtterne: Vi udlovede 25 øre pr. hele rod, børnene kom med, da de var mindre. Det var ret effektivt. Måske kan du finde en hær af børn et eller andet sted, der mangler lommepenge.
Og så kan du strikke imens:)

Knittingbird sagde ...

Så nydelige det blir! Virkelig et kosestrikketøy som gir like meget glede på pinnene som etterpå. Nytes i små porsjoner:-)

Kirsten sagde ...

Hvor er det smukt, allerede mens det er på pindene. Jeg elsker mælkebøtter, og vi har rigeligt :-)
Det er den mest ukueligt optimistiske blomst, som jeg ved.

Fru Thorsted sagde ...

Tak for i aften. Som aftalt min mail.
Og så i øvrigt; den bliver da bare så smuk den Abalone...
Marlene

Jette sagde ...

Hvor har jeg glædet mig til at se den, og hvor er det bare flotte farver, sådan en skal vare længe, for at nyde det længst muligt.

Inges uldprogram sagde ...

Haløj hvor ser det godt ud. Måske jeg skal se om jeg kan nå at følge med på min folklore.