lørdag, oktober 31, 2009

Baby-i-rib igen-igen

Vel hjemme igen og i fuld gang med hverdagen. Eneste minus på turen hjem, var at jeg så baglygterne af IC3 toget. Charmen ved at tilbringe en time i CPHs ankomsthal efter kl 22 kan være på et meget lille sted især når vækkeuret begynder at snakke om "mor'n'mad" kl 6...

Det er ganske vist, at jeg er igang med næste Annette D. Lille Idas blomster til DM i en 70'er version, men kameraet er desværre løbet tør for batteri ÆV.

DMs vintergarderobe II

Mønster: Rekonstruktion af baby i rib str 9 mdr strikket 5-10 cm længere. Jeg var endt i Århus uden opskrift, men med en af DMs baby-i-rib. Hvad gør en snu kvinde så: tæller masker og rekonstruerer opskriften, så der er strikketøj til køreturen hjem. Det er supersimpelt, når det er en 2-2 rib sag med raglanudtagninger.
Garn: Askeladens 2 trådet silke-uld i hvid og pistaciegrøn ialt 40 g
Hot or not: Baby-i-rib er altid et hit selv hos vuggestuepædagogerne ;-)

9 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Ja, der findes da sandelig mere hyggelige steder at tilbringe sin fritid ;-) Lyder til du havde strikketøjet ved hånden og en god portion stædighed, så du kunne afslutte den fine ribsag :-)

britt sagde ...

Velkommen hjem!
Baby i rib er altid god og den er ret sød i de farver.
:-) Britt

Jette sagde ...

En dejlig varm tunika til vinteren og søde farver oveni. Og velkommen hjem igen, vi ses vel på torsdag, eller er du smuttet over there...

Inges uldprogram sagde ...

Næe hvor er den sød. Jeg ser lige for mig lille DM's gardarobe: små bøjler med den ene søde kjoleting efter den anden :o)

Karin Grøn sagde ...

Lækkert lækkert babystrik, som passer alle - ikke kradser og bare luner. Flot arbejde

Louise sagde ...

Den er da også ualmindelig sød:-)

Lena sagde ...

Baby-i-rib går man aldrig fejl af. Den er sød.

Linda sagde ...

Uh, du har dit sjov med DSB... Men heldigvis med strikketøjet i bagagen.
Det er også en god model, især fordi den er hurtig at krænge af hvis den unge dame bliver overvarm. Vores vugger muggede lidt over det uldne undertøj, fordi alt det andet skulle af først.

Hm - måske man skulle finde det frem til Oskar...

Efi sagde ...

Smart - og så gik den tid med en dejlig lille sag