mandag, august 03, 2009

Skåneærmer?

Kort indlæg: Freden er snart forbi og undervisningen begynder, inden da, skal der planlægges og forberedes en hel masse ting = nedsat strikketid.

To ærmer til Green Mountain Gardens Cardigan (GMGC) er færdigstrikkede, ikke alle ender er endnu vævet ind. Bullen er 3 pinde høj og den blå baggrundsfarve forsvinder med foruroligende hast.

Farverne er lidt svære at se. Det er klare farver i blå, grønne og lilla nuancer suppleret med hvid. Mountain Mohair er et fantastisk garn. Farverne blandes ved at karte farvet uld sammen og så spinde det. Det giver et tweedet look, et farvespil og farvedybde, som de fleste kender fra Shetlandsgarn. På pind 4½ går det rimelig stærkt og en aften kan nået et par mønsterrapporter. Hvis alt går vel, så er trøjen færdig inden den første sne :-)

8 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Jamen så har du da også tid nok, for sne er jo aldrig en helt pålidelig faktor her til lands ;-)

Jeg synes, den tegner rigtig godt, den cardigan. Du bliver jo en ren haj til flerfarvestrik - lyder som noget særdeles spændende garn:-)

PS: Fur dur ;-) Det slogan har jeg lige lært!

Mette G. sagde ...

Det ser spændende ud! Ville ønske, at jeg kunne svinge mig op til flerfarvestrik.

Åh ja skåneærmer - Hyttemeier genudsendes på TV2 Nord i øjeblikket :-)

britt sagde ...

Det når du da helt sikkert. Ærmerne er næsten det mest trælse...
Den ser skøn og varm! ud.
:-) Britt

Gittemay sagde ...

Det ser jo rigtig flot ud. Lyder som noget lækkert garn. Sne!!! Så har du næsten garanti på, at der først er 'deadline' til marts :-)))

KH Gittemay

Lena sagde ...

Det er de fedeste skåneærmer jeg har set længe.

Jette sagde ...

Wauw, du har da nået noget, det bliver helt sikkert en go' vintertrøje. Og ja, vi kunne godt bruge lidt mere strikketid, det er hårdt at komme igang.

Linda sagde ...

Åh hvad Ulla, har du lavet benvarmere??? Det lyder som et sejtræk med semesterstart, håber du får strikketid!

Britaiskogen sagde ...

Hei, jeg tittet innom bloggen din ogvil gjerne være med som din følger. Jeg er interessert i strikking og hage mm, og ser t du har interessante strikkerier..