mandag, august 10, 2009

Om igen....

GMGC: Mega fejl 40.
Den blå bundfarve forsvandt med foruroligende hast, mens den hvide stort set ikke blev brugt. Nu har jeg så opdaget, at der skulle være slået op med hvidt og ikke blåt garn. Snip-snip nu har jeg klippet det blå 8 rækker oppe og samlet masker op og strikkes ombukket igen på ærmerne. En dag med stort overskud står bullen måske for tur. Næh:

I forgårs kl. 22.15 var der 218 masker mod opskriftens 215 og et mønster, der ikke passede. Fintælling igår bekræftede det. Idag ser begyndelsen på bullen sådan ud:
Op på hesten igen... Der er bare ikke det store overskud for tiden. Ting virker bare ikke. IT afdelingen lånte min bærbare i 8 timer for at installerer et simpelt program. Antik Red Hat Linux og endnu ældre SSH er ikke lige noget enhver IT-medarbejder kan. Men det lykkedes og de to linux-experter fortjener småkager.

Det bliver efteråret fra helvedet. Måske bloggen går i hi, der bliver i hvert fald mere stille her på siden. Der er uger, hvor jeg har 10 konfrontationstimer på skemaet (= 40 timer). Så skal der være tid til møder, andre administrative opgaver og vejledning af studerende. Både manden og jeg er hver afsted i 4-6 dage til konference. Jeg kunne aflyse, men ærlig indrømmet, så trænger jeg til at komme langt væk fra hverdagen, hører om ny forskning og møde gamle bekendte. Det er det afbræk, der gør, at jeg forhåbentlig overlever til 1. november. Jeg arbejdede det meste af søndagen og et par timer lørdag, alligvel har jeg dårlig samvittighed over, at jeg arbejder hjemme imorgen og tager en kort dag...

Dagens Grin:
Sommerfuglen sælger ud af deres strikmodeller, derfor er orchid til salg.

11 kommentarer:

christunte sagde ...

Det er simpelthen den underligste/morsommeste/pinligste grund til at sælge en færdigstrikket model, jeg længe har læst.
Lad os håbe, Isager d. yngre får den helt store rette-pen frem... Pæn er den jo!
Håber, du kommer godt igennem efteråret.

Lise (fru Kvist) sagde ...

Fnis...
Sikken et efterår. Måske stress kan forebygges med strik og kage i Nyborg en gang i mellem?

strikkeforsker sagde ...

@Christunte: Jeps. Det lykkedes mig at strikke og montere en orchid. Sommerfuglen har ganske ret, den er smaskfuld af fejl og meget kryptisk formuleret.
@ Lise: med glæde -hvornår?

Linda sagde ...

Haha!! "der er ikke noget galt med opskrifterne, det er strikkerne der ikke er dygtige nok"......
Den er ellers rigtig fin, så lad os håbe at nogen forbarmer sig og sender hende en revideret udgave, når hun nu ikke selv kan se fejlene.
Øv hvor surt med strikkeriet, det kan godt være en meget høj og vild hest man skal op på igen. Strikker pt ikke selv på nye ting, min hest er ikke til at holde!

zeusstrik sagde ...

Der fik jeg lige dagens grin :) så kan de lære det de isager-madammer. Puh ha håber du overlever de næste måneder!! Vi ses forhåbentlig til november!!!!!

knus
hanne

Jette sagde ...

Sikke da et program du har foran dig, håber du når strikkecafe'erne. Og ærgerligt med trøjen, håber ikke den ender i bunden af kurven.

britt sagde ...

Hæhæ - jeg har også set den og moret mig over den.
Din ommer og efterår er måske knap så morsomt...men der er vel ikke så meget andet at gøre end at lave det om til elefantfest: små bidder..
:-) Britt

Birgitte sagde ...

Haha - de siger det da, som det er :D
Håber dit efterår også bliver spændende selvom der er meget arbejde :)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Øv, hvor surt med dine farver.

Jah...mon det er for naivt at håbe på, at de damer Isager tager konsekvensen?

Håber du når helskindet gennem de næste måneder - lyder temmelig hektisk.

Strikkeheksen sagde ...

Du arme kone - det er bare så træls og sker måske typisk, når der ikke er det store overskud i forvejen. Jeg håber på bedre tider :-) Også for Orchid ;-)

Lena sagde ...

Surt at trævle op...
Håber efteråret også byder på sjove ting og husk:
1) Du er nødt til at strikke for at slappe af engang imellem
2) Blogindlæg behøver hverken være lange eller med billeder
3) DU må endelig ikke aflyse dine dage med selvforkælelse på arbejdsfront og med alenetid.
Håbder du stopper forbi din blog i ny og næ.