søndag, maj 31, 2009

Tiboodoo's - Os der blev tilbage

Manden er sendt på kursus i Kina. DM og jeg må nøjes med at høre Cæcilie Nordby synge om "Kejseren af Kinesiens Land". Jeg er fungerende enlig mor i en uge med to fridage og indkøring af DM i vuggestuen resten af tiden. Ingen grund til at ynke, jeg tager revanche til efteråret. I fredags læssede vi for sidste gang barnevogn og andet skrammel i DMobilen og vinkede farvel til dagplejen. Vi har vundet hovedgevinsten i pasningslotteriet. En vuggestueplads 5 min cykeltur fra hvor vi bor i en integreret institution med egen madmor, søde pædagoger og akademikervenlige åbningstider. Kan det blive meget bedre?

I hvileugen inden næste ændetape, har jeg strikket på en kjole/tunika til DM. Jeg er natteravn, DM står op med Solen, så det bliver en uge med kronisk søvnunderskud til mig. Derfor simple projekter. Kjolen fra forgående indlæg er blevet færdig. Jeg fik lokket DM til at være model, hun ville dog helst ikke stå stille. Forfra:

Bagfra
- Se bort fra, at bukserne ikke passer til kjolen.

Mønster: Tiboodoo's Dress 026/0269 str 2 år
Garn: 110 g Tiboodoo's Baby (100% superwash merino) 200 m/50 g
Pinde: 3 mm addi, de skal udskiftes forniklingen er slidt af
2,35 mm hæklenål
Hot or Not: Hmmm den er fin og DM er glad for den. Garnet er tja-bum superwash og har en plastikagtig coating. Det kan godt være, at det er prakisk, men almindelig uld er nu bedre.

DM snorker i barnevognen efter en formiddag i Zoologisk Have, hvor vi har set girafferne, nærstuderet fiskene, vinket til pingvinerne og kravlet på alle trapperne ved søløverne. Vi pakkede køletasken, klapvognen og iført solcreme og sommertøj drog vi afsted. Det var så fedt. Nu overvejer jeg om, det hedder symaskinen eller en lur....

13 kommentarer:

Lena sagde ...

Barn og kjole ser begge supersøde ud. Hvor blev vores babyer af. Tillykke med vuggestuepladsen - det er så dejligt med et sted man er glad for. Ha' en god (og travl) uge.

Jette sagde ...

Tillykke med vuggestuepladsen, det var dejligt. Og hvor er hun sød i sin nye kjole, gør ikke noget med garnet, tænk på du kan bare smide den i vaskemaskinen. Og vi ses jo på torsdag, hvis du husker det må du godt tage Jaggerspun farvekort med....

Strikkeheksen sagde ...

Åh, hvor er hun bare sød - og sikken en fin kjole :-)

Nanna sagde ...

Hold da op hvor er hun blevet stor - og dejlig ;-). Og tillykke med vuggestuenpladsen, det lyser godt.

Britta sagde ...

Nej hvor skønt med vuggestueplads! Så kan du komme igang med at cykle igen :-)

Hvor er DM fin i den kjole. Og hvor er hun dog blevet stor.

Vi ses torsdag - jeg har fået lov ;-)

Inges uldprogram sagde ...

Vuggestueplads - det er bare guld værd. Til lykke med den. Og hvor hun altså sød lille DM.

Dorte sagde ...

Din lille datter ser super-sød ud !

kh Dorte

Fru Thorsted sagde ...

Smuk datter, sød kjole. Og tillykke med plads i "vuggeren"! :-)

Kirsten sagde ...

Så fin hun er og mon ikke superwash garnet får et bonuspoint for ..superwash.
Vi ses torsdag

HandmadeByMalle sagde ...

ejjj, hvor er hun altså bare kær datterbarnet.....det er vist længe siden jeg har set hende. og se hvor fin hun er i sin nye kjole.....den kan sikkert også passe hende til efter bleen er smidt.

og tillykke med vuggestuepladsen og hvor dejligt for jer, at den ligger i pedalfart afstand.

Anonym sagde ...

Tillykke med vuggestuepladsen - det lyder dejligt at have noget så tæt på :-) Det er nogle herlige billeder af DM. Hun og kjolen, ser rigtig finde ud :-)

Linda sagde ...

Sikke en svedske! Hun er yndig i kjolen! Mon du sov eller syede...
kh Linda

britt sagde ...

Eiiijj, hvor ER hun bare sød! ....og kjolen er også fin.
KH,
Britt