onsdag, maj 20, 2009

Fordrukne Ænder

Rap-Rap hvor mange ænder svømmer i dammen? fem små ænder svømmer i dammen rap-rap rap-rap. Hvis nogen er i tvivl, så er det snuppet fra en billedbog. DM er takket være moderens ihærdige indsats vildt begejstret for plastikænder. Jeg kaster mere benzin på bålet ved at strikke en bluse med masser af ænder.... Desværre blev DMs første ord ikke rap, men ooopsss.
Det bliver sagt på mange mærkelige tidspunketer. Far har læst for meget Blue Hat, Green Hat- klik på Look Inside.

I mandags var jeg på Carlsens Kvarter til Ravelry møde med et par odenseanske strikkere. Uledsaget udgang efter puttetid til et sted med ordentlig øl i hanerne... Strik og gourmetøl er begge godt, kombinationen er endnu bedre. Der er bare lige den detalje, at når mængden af belgisk hindbærøl svinder i glasset, så begynder ænderne at danse på uautoriserede måder.
Set positivt: Jeg er nu officielt en haj til strik med tre farver, for jeg kan drikke øl samtidig med jeg strikker!


Der er et eller andet galt med strikkefastheden. Men hvad, hun kan passe den på et tidspunkt og jeg har garn nok til ærmerne :-)
Der mangler nu 2 ærmer og et større monteringsarbejde før frk DM kan fremvise ænder.

Mit kontor bliver konstant invaderet af mænd i kansastøj bevæbnet med værktøj, der fjerner radiatoren og afbryder elektriciteten. Set positivt betyder det, at jeg snart kan foretage rituel afbrænding af den elradiator, der har l(/v)armet siden februar. Til formiddag er arbejdspladsen stuebordet med ordentlig espresso i kruset fremfor automatkaffe. 4 dages ferie til DM og jeg begynder om godt 6 timer. Inden da skal jeg have skrevet abstrakt til en konference.

Wiki (Abstract): Udsøgt disciplin, hvor man med ca. 250 ord skal gøre sin forskning så spændende, at man får lov til at præsenterer resultaterne på en konference.
En knivskarp balancegang, hvor man lokker med "revolutionerende forskningsresultater og samtidig er vag nok til at, man ikke inspirerer andre til at lave samme forsøg og kan redde en vis legemsdel, hvis noget går galt.. Resultaterne har man som regel ikke før 24 timer inden afrejse og 2 timer før trykkeriet lukker for printning af poster (se kamikazeabstrakt). Rutinerede professorer modtager email med powerpoint 20 min før fordraget fra deres studerende, der har knoklet i døgndrift for at opnå noget.
En kontrakt, der virker uhyrer motiverede for at arbejde på netop det projekt.

13 kommentarer:

Jette sagde ...

Det er altså sejt at du kan strikke Ænder og drikke øl samtidig!! Og nu behøver du jo ikke bekymre dig om hun når at få den brugt, det var da rart. Så når vi måske at se hende i den....

Jette sagde ...

Forresten, skal jeg klage over kaffemærket i jeres automater, min mand er i det firma der har stillet dem op???

Birgitte sagde ...

Hehe - held og lykke med abstraktet :)
Og go' 4-dages ferie!

christunte sagde ...

He he - ja. Abstract-skrivning paa en prik! Bortset fra, at jeg en enkelt gang fik printet posteren ca. 5 min OVER lukketid, fordi jeg havde ringet foerst og ioevrigt kom 10 min FOER lukketid. (Samme dag, hvor poster-printeren mirakuloest virkede mens min poster blev printet, men ioevrigt ikke havde virket resten af dagen...)

Strikkeheksen sagde ...

Enig i, at det kræver sin kvinde at strikke ænder og drikke øl samtidig :-) Rigtig godt gået. Jeg synes de ser fine ud og slet ikke det mindste fordrukne ;-)

Lena sagde ...

Rap, rap! De ser fine ud - og et held at strikkefastheden er gået til den store side...

Britta sagde ...

Det der hindbærsprøjt var da ikke øl, men saftevand!! Men jeg er nu stadig imponeret over at du kan drikke og strikke med flere farver på samme tid.
Jeg kunne jo ikke engang tælle ;-)

britt sagde ...

hehe..morsom og meget rammende beskrivelse af abstract...
Godt gået med Ænder - det går da lystigt fremad.
:-) Britt

Gittemay sagde ...

I m p o n e r e n d e! Ænder og øl på samme tid - seeejt. Så kan man da det hele - og lidt mere til :-)

KH Gittemay

HandmadeByMalle sagde ...

held og lykke både med ænderne i andedammen og den "abstrakte" ansøgning til en konference.......og ikke mindst god ferie de næste fire dage.

her har vi da heldigvis også en ekstra fridag i sigte....memorial day.

strikkeforsker sagde ...

Takker!
- Der er øvet ihærdigt ved de første 80 omgange mønsterstrik...

@ Jette: Næææh fysikernesautomatkaffe er bedre end gennemsnittet. Men det når ikke friskmalet espresso niveau.

@Chritune: Oooopsss jeg tør ikke mere, jeg har altid problemer med billedfiler.

@Malle: God Memorial Day- begyndelsen på sommeren

Jette sagde ...

Så må I have byttet maskinerne ud, for der findes en der hedder Bean2cup model, hvor den maler bønnerne når du trækker en kop, og den er go' stærk. Men det skulle en Espressomaskine også gøre,men det er muligt at I kun har en med malet kaffe i. Skal forhøre mig når han kommer hjem.

Inges uldprogram sagde ...

Ja, bare det ikke bliver til dykænder, men de ser nu fine ud. Måske skal ærmerne på gled med lidt hollandsk øl. Det smager saftsusme godt. Lykke til med konferencen.