lørdag, april 18, 2009

RAPport

Som lovet en RAPport!
Hanne Thorsens Ænder. Det ser temlig krøllet ud, jeg satser på, at vask og tørring gør underværker Det er ikke den eneste rapport, der blev færdig her i går.

Casa Strikkerforsker figurerer desværre i døgnrapporten fra Odense Politi. En eller flere var så venlige at bryde ind i vores hus igår. Og de har eddermame haft kvalitetssans, pandorarmbåndet lod de ligge, troldekuglerne snuppede de sammen med andet letomsættelig.
Og så har de fandme smadret DMs sparegris og stjålet hendes sparepenge!

Et kort øjeblik har jeg overvejet muligheden for at anskaffe en hund. Ikke en indavlet, godmodig familiehund men noget over i Schäefergenren. Men nu er det synd at holde den slags i et villakvarter og med to fuldtidsjob. For at afreagere var dagens menu:
Set positivt: Der er ikke øvet hærværk. Det meste kan relativt nemt erstattes. Men der er forsvundet ting, som ikke er standardvarer. Nu skal jeg så til at lave lister til forsikringsselskabet, finde dokumentation og hvad tingene egentlig var værd....Og hen til Danske Bank for at tigge en ny sparegris til DM

16 kommentarer:

Githa sagde ...

RAP'perne ser flotte ud - selv krøllet :-)

Hvad angår det andet er fandme surt, når folk ikke forstår, at har de ikke nøgle til døren, er de ikke velkomne via andre "indgange"
heller :-(

Bettina sagde ...

Urgh, altså, for F'en da osse! Ja, det er nemlig "ligemeget" med tingene, de kan som regel erstattes...det er alt det andet, der følger med, ikke mindst (for nogen af os) utrygheden, at man længe efter stadig går og kigger ekstra godt efter, når man åbner en skuffe, for mon det hele egentlig er der, eller var der ikke noget med, at der lå noget mere der....

Nanna sagde ...

Øv. Det var da ubehageligt.

lykkefanten sagde ...

Ænderne ser da skønne ud! Vask vil altid hjælpe (håber det samme for fiskene).
Øv bøv bussemand! Det er godt nok surt, når sådanne ting sker. Godt at du fik afreageret på menuen, skønt jeg ikke tror det hjælper helt.
Kh Karen S

Linda sagde ...

Det er bare så træls.. Kan anbefale G4S, for den præventive effekt. Vi har derudover sikret alle vores vinduer og døre med diverse låseanordninger, så det er praktisk talt umuligt at lufte ud :o(

Håber I kan sove roligt alligevel.

britt sagde ...

pispispispis! Sikke noget møg. En ting er at få erstattet det man har misten...en helt anden ting er tanken om at få invaderet sin privatsfære.
KH,
Britt

Lena sagde ...

Det var godt nok ubehageligt træls! Og håbet om at de skyldige får hvad de fortjener er jo desværre ... ret så lille. ØV! Håber I kan sove roligt selvom der har været fremmede i huset.

Tak for sneak peak. De ser da lovende ud. (Mine elefanter var også meget krøllede inden vask...)

Efi sagde ...

Føj for pokker sikke en grim oplevelse, sådan nogle tomper der måske nok har kvalitetssans, men da bestemt ikke respekt for andre menneskers følelser og ejendom - siden de trænger ind på ens allerhelligste enemærker, og tramper rundt.
Mon ikke ænderne retter sig i vask

Tanterne, Charlotte sagde ...

Ja, her går man og føler sig sikker, fordi døren er låst - så ingen kan komme ind. Indtil man bliver klogere. ØV

Jette sagde ...

Først er det dejligt at se de Ænder, og det ser jo lovende ud. Næst, har haft indbrud 2 gange, og det er ikke til at sætte ord på hvor ækelt det føles at nogen har gået og rodet i vores private ting, man bliver eddermamne sur!!!! Og ikke mindst at de tager det som ikke kan erstattes igen, nemlig de gamle arvede ting, så pyt med resten, det kan jo købes igen. Hver gang jeg kommer hjem til et tomt hus, kan jeg ikke lade være med at checke om der nu er nogen, den følelse kommer jeg ikke af med, og låser altid når jeg er i haven, det gjorde jeg aldrig før. Surt surt, føler med dig....

zeusstrik sagde ...

øv, det lader til du har et større arbejde foran dig, hvilket er næsten mere irriterende end folks manglende respekt for ejerskab,mon ikke sparegrisen er den nemme del, trods alt har hun jo vist der er penge i damen, så mon ikke de hoster op med en ny sparegris prompte.

Inges uldprogram sagde ...

For fa... hvor er der mange der får indbrud.
Mht. ænderne så skal de nok blive fine efter vask og "rulning"

Kirsten sagde ...

Nej, hvor lavt kan man synke. At stjæle indholdet fra barnets sparebøsse! En rigtig ubehagelig oplevelse.

Fru Thorsted sagde ...

How RUDE!!!!
Har heldigvis aldrig prøvet det, men som andre også siger, så må fornemmelsen af, at der har været uinviterede i ens hjem, være det værste.

Ænder lover godt. Den glæder jeg mig til at se efter en gang "fransk vask og strygning". :-)

Marlene

Lise (fru Kvist) sagde ...

Øv, øv, øv. Har prøvet det, dødubehageligt og træls med alt det administrative bøvl! Godt de i det mindste ikke begik (ret meget) hærværk. Men DM´s sparegris, helt ærligt!

Glæder mig til at se mere til ænder. Og forhåbentlig fru strikkeforsker (syforsker??) herself.

schjerning sagde ...

Øv hvor er det surt :-( Andet er der vist ikke at sige til det.

Ænderne ser flotte ud - det bliver spændende at se det færdige resultat :-)