mandag, februar 09, 2009

Wollmeise

Pssssstttt lige et hurtigt indlæg. Her er flytterod, malerpletter og farveprøver kombineret med en småsyg DM - jeg er glad for vi har to dyner.... Alt dette fører til meget, meget lidt strik og en masse rengøring. Dog kan jeg melde Claudia færdigstrikket, nu summer jeg over om der skal knapper eller lynlås i inden, der kommer billeder på bloggen.

Annette Danielsen var en success på flere planer, jeg fik lært dobbeltstrik ligesom andre og smugkigget nye modeller. En ting er sikkert, jeg skal have fat på et eksemplar af bogen frisk fra trykkeriet.

Siden sidst har jeg shoppet garn for første gang siden webstrikfestivallen fraregnet et knap så succesfulde franske garnkøb til et DM projekt. Det eventyr bekræfter alle mine fordomme om såkaldt fransk kundeservice ;-)
Forrige fredag lykkedes det mig at være på rette hjemmeside på rette tid og bevæbnet med megen tålmodighed. Med en mod sædvane hurtigt leveret intern mail fik jeg lokket en anden i fælden. Den følgende fredag landede en omgang Wollmeise strømpegarn på matriklen.

Der er 150 g/ 550 m pr fed, strukturen og tykkelsen minder om alm strømpegarn. Prisen er 16 euro/fed, så det er en ganske rimelig pris for håndfarvet strømpegarn. Det ser meget, meget lovende ud. Oveni er portoen billigere end hvad Postdanmark forlanger. Garnet er pakket i nogle brune poser påtrykt en tysk-engelsk /engelsk-tysk strikkeparlør. Det røde tror jeg bliver til et par lange knæstrømper, desværre bliver de ikke færdig før efter d. 8. marts 2009. DM skal muligvis have en bluse eller vest af det blå og den brombærfarvede tjaaaaa, der dukker nok et projekt op. Nu skal jeg bare have fundet noget strikketid.

10 kommentarer:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Det ser godt nok lækkert ud, det strømpegarn.

Håber tingene snart falder lidt på plads omkring dig.

KH Tina

Anonym sagde ...

Ser superfedt ud og prisen er da helt ok. Endnu et link på listen :-)

/ Kirsten

Efi sagde ...

Du har da godt nok meget om ørerne for tiden, så en velfortjent strikkepause kunne jeg godt unde dig - men forhåbentligt lysner det snart. Dejlig strikkecafé i har, bliver helt misundelig når jeg læser om jeres oplevelser. Lyder rigtig godt med den nye bog.

Karen S sagde ...

Lækkert wollmeise... vil du ud med, hvor du har købt det henne?
Har selv et fed liggende... det kalder, gør det!
Held og lykke med flytning!

strikkeforsker sagde ...

Det er lækkert!

@Efi - jamen kig forbi til vores strikkecafé, vi er i gå afstand fra banegården

@ Karen: Garnet er købt direkte hos Wollmeise i hendes netshop. De sidste par uger har hun opdateret fredag morgen. Man skal våge over hjemmeside og være hurtig til at bestille. Der er nemlig hurtig udsolgt.

Lise sagde ...

Super lækkert strømpegarn. Du er heldig. Det er endnu aldrig lykkedes mig at være på Wollmeise-siden på rette tidspunkt :)

Lena sagde ...

Lækkert garn - er det den der effekt med at år strikketiden går ned er der på magisk vis ekstra tid til at shoppe?! Håber I snart kommer i orden.
Ang. cykeltrailer: Vi har en Corsaire XL fra ABCKids. Den er super. God til børn af forskellig størrelse. Nem at cykle med, nem at løbe med og nem at montere på. + plads til flyverdragter, skiftetøj, bleer, mors taske og madpakker. Og så er det rart, at når vi er på ekstra lange traveture i skoven kan Kristine også komme op i vognen når hun bliver træt. Men ok, hvis det kun er Andreas der skal afsted en dag bruger jeg cykelstolen medmindre det regner fælt.... (cykelvognen kan i øvrigt også fås som 'single-vogn').

Jette sagde ...

Glæder mig til at se hvad der bliver strikket af det garn, lyder som et rigtig godt kup, for smukt ser det ud. Og selvfølgelig også til at se Claudia...

Angelika sagde ...

Min Claudia svoemmer i skrivende stund i vaskemaskinen. Jeg har faaet en skraedder til at sy en lynlaas i - det handler om at kende sine begraensninger ;-)

Wollmeisegarn er dejligt. Maaske ogsaa fordi det er saa svaert at faa fat i.

Inges uldprogram sagde ...

Tak for linket til Wollmeise. Det ser da hamrende lækkert ud.