mandag, februar 02, 2009

Den forsømte blog

Ææææææhhhhnder er jeg ikke startet på endnu. Til gengæld nærmer Claudia sig målstregen, der mangler kun de sidste 20 cm af ærme nr 2 og montering. To dage med togtur Odense-København gør underværker. Der var konference og et kort besøg på Fru Marsvin's legeplads. Linda - de der køleskabe vil være genial til opbevaring af luksusfibre.

Her hersker strikkemonogami af nød, alt mit hobbygrej er pakket i flyttekasser bortset fra et nødlager i min strikkekurv. Manden og jeg hæfter nu for milliongælden i en bunke calciumsilkater overdækket af metamorft mudder. Allerede på overtagelsesdagen fik jeg bekræftet, at huse er som sorte huller. Kommunen vil skifte vandrør og antyder, at det bør vi nok også gøre. Behøves jeg skrive, at det sikkert sker i den uge svigermor er på besøg og vi planlægger 1 års fødselsdags og indflytterfest?

De næste par dage uger skal der pakkes, gøres rent, males og den slags. "Vi plejede at lukke fredagsbaren, nu gælder det Ikea inden lukketid".

Men i morgen aften kommer Annette Danielsen til Strikkecaféen på Kulturmaskinen. Det tror jeg bliver rigtig godt.

Ses vi?

9 kommentarer:

britt sagde ...

Nej, desværre ses vi ikke - Annette D er ellers lidt af en oplevelse.
Stort tillykke med huset - det bliver fantastisk...altså når alt det maling/rengøring er overstået.
Glæder mig til at se Claudia.
:-) Britt

Anonym sagde ...

Tillykke med prioritetsbestyrer-titlen og god fornøjelse med indflytningen. Husk at der IKKE er nogen grund til andet end rudimentært havearbejde det første år, indtil I har set hvad der dukker op løbende.
Vi ses desværre ikke, jeg har en pizzadate med kæresten :-) og skal sælge billetter. Forhåbentligt senere på foråret!
Mange hilsner
Kirsten

Lise (Fru Kvist) sagde ...

Gu' gør vi så, lige om lidt. Jeg har sendt dig en mail med et par datoer. Måske har du for travlt med flytning, måske trænger du/I til at komme et sted hen hvor (nogle af)lamperne er sat op...Ellers kigger vi videre i kalenderen.

Held og lykke - flytning er fedt, altså når den er overstået!
;-) Lise (fru Kvist)

Jette sagde ...

Selvfølgelig ses vi, og sikken beskrivelse af ordet hus, og tillykke med det, håber at I får hurtigt styr på tingene, så de der ænder snart kommer frem af kurven.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Velkommen til klubben "Strikkende kvinder med forsømte blogge"...

Tillykke med huset - håber der ikke dukker andet op end vandrørene

KH Tina

Inges uldprogram sagde ...

Stort til lykke med huset da. Det er altså nemmere at bo ved jorden, når man har småfolk. Ja i det hele taget.

Lena sagde ...

Tillykke med huset - det kommer I til at blive glade for til sommer når frk. DM tulre rundt på græsset og der kan nydes kold hvidvin på terassen. God fornøjelse med flytning, maling, udpakning...

strikkeforsker sagde ...

Takker - jeg glæder mig til foråret, hvor DM kan blive sluppet løs i baghaven ;-)
Britt og Kirsten - bare for at gnide salt i såret, så gik i glip af en forrygende aften.

Kirsten sagde ...

Slet ikke i tvivl, der kommer heldigvis flere strikkeaftner. Finsk jazz var nu heller ikke dårligt, hvis man altså er til den slags :-)