lørdag, januar 10, 2009

Claudia II

Hverdagen er igang på fuld tid, bedømmelse af eksamensopgaver, planlægning af kurser, vejledming af studerende og plus papirnusseri. Det kræver planlægning og prioritering, men så er det heller ikke værre.

Det andet vi skal vænne os til er, at vores favoritstande på det lokale gourmetmarked er lukket, æv, æv og atter æv. Det indebærer, at vi skal have fundet nye leverandører af alt fra havregryn til kød. I går måtte Pøgøjten måtte en tur til Økomølleriet i Havndrup for at hente mel og havregryn til den næste månedstid. Jeg er ved at støve bageevnerne af, med ordentlige råvarer og Camilla Plum kan man ikke gå galt i byen.
Automatstrikketøjet er Claudia, andet forstykke er skudt igang (spejlvend nedenstående for at se, hvor langt det er). Design.Club.dk lige ud af landevejen.

Nyt år, nye udfordringer, så lige nu er jeg ved at lære mig selv at strikke jaquardstrik med en tråd i hver hånd kombineret med magic loop. Det er ikke på den måde, man strikker en bluse på en måned. Senere skal to farver i venstre hånd og en i højre. Indtagelse af G & T undervejs anbefales ikke. .
Nytårsforsættet holder, jeg var forbi den lokale pushere uden at købe garn, men falder i så snart hun får nye forsyninger fra design.club.dk.

5 kommentarer:

Lena sagde ...

En tråd i hver hånd... det glæder jeg mig til at høre mere om! Flot farv hende Claudia får. Ha' en god uge.

britt sagde ...

Ser skøn ud den lilla Claudia. Spændt på at se hvad det er der får dig til at falde i....
:-) Britt

zeusstrik sagde ...

du forstår da at gi dig selv udfordringer :)
Kan godt se fidusen i at putte en claudia ind imellem.
kh
hanne

Jette sagde ...

Jamen, så tager du måske smagsprøver med til cafe, Camilla?? Hun er bare skøn!!! Og glæder mig snart til at se et billede af de Ænder, især nu hvor du har fået rigtig gang i dem...

Kirsten sagde ...

Lyder rigtig spændende med den fler-farveteknik! Hvad hedder teknikken?
Trist at det ikke går samtidig med indtagelse af alkohol :-)

Hilsen
Kirsten