lørdag, april 26, 2008

Barselgaver

Hov tiden flyver afsted, det er vist blevet tid til en opdatering herfra. Lavender får en til ti omgange om dagen, nok nærmere det første. Min strikkefasthed var ikke helt i vinkel, så det med 20 omgange før aflukning til ærmer var lidt for optimistisk. så der skal lige strikkes en tyve omgange mere. Imens drømmer jeg om næste projekt, den unge frøken mangler afgjort en sommerbluse eller tre.

Tiden bruges på at passe barn og fodboldinvalid, det sætter ligesom grænserne for håndarbejdsudfoldelserne. Igår var en milepæl, der fik jeg lov til at sidde på en fortorvs café og nyde næsten en hel capuccino i selskab med Julia inden frøkenen vågnede. Han blev *endelig* opereret i torsdags selvom sygeplejerskerne og sosu'erne hellere ville shoppe demonstrere i de odenseanske gågader. Der er dømt 4-6 uger med benet i en skinne, og ingen fodboldtræning før vi får bil.

Som lovet, den unge dame i en fin tunika fra Britt. Den er hun så glad for, at hun gylper af glæde :-) Fakta boks finder du her.

Næste uge bliver der sikkert mere tid til at få pindene rørt for der er fuldtids babysitter. Svigermor kommer på besøg fra USA i morgen og hun bliver til efter Kr. Himmelfartsferien...

Hvis du kender god bog om (maskin)syning for begyndere på dansk eller engelsk må du gerne skrive en kommentar. Jeg har erhvervet mig endnu en last håndarbejdsdingsbums, en Bernette 90e symaskine og har anskaffet et Ottobre abonnement efter fleres anbefalinger.

onsdag, april 09, 2008

Nærmest Lykkelig?

"Jeg triller rundt her i det mørke Jylland Fyn med min barnevogn....mens tidens mælketand gnaver hul i min nattesøvn"
Så sandt som det er skrevet af min helt Steffen Brandt.
Wheeee DM sover 4-5 timer i første stræk om natten og 2-3 i næste. Mor er glad, udhvilet og tilbage i sit normale tøj. Så hvorfor nærmest lykkelig?

Tjaaaa far var ude at spille fodbold sidste søndag formiddag på "serie-langt-nede-i-rækkerne holdet for mænd over tredive". Søndag eftermiddag tilbragte han på skadestuen. Han vendte hjem med et smadret knæ og benet i en skinne samt information om, at mandag skulle han CT scannes med henblik på evt operation.
Mandag skete der ikke det mindste, nu skulle vi pludselig vente på et brev tirsdag. Tirsdag morgen kommer brevet. En opringning viser, at nogen har "glemt" at bestille tid til CT-skanning Aaaaaggghhhh
Efter snak med venner og kollegaer, sker dens slags desværre lidt for ofte på OUH. Nu venter vi så på datoen for operation. HELDIGVIS er det akut, så den bliver ikke berørt af strejke. Kommer der ikke brev ang dato for operation imorgen, så starter turen rundt i telefonsystemet igen, jeg har ligesom mistet tilliden til OUH.

Strik ikke så meget, men lidt bliver det til. Frk Lavender mangler 20 pinde inden der skal lukkes af til ærmer og slås op til "mavestykket". Barselsgaver kommer dryppende med posten der i blandt noget fint hjemmestrik fra Fr Green og fra over på den anden side af Atlanten. Næste gang er der måske billeder?

p.s. DMs navn kommer efter aftale med far aldrig på bloggen og www. Møder du os i den virkelige verden er navnet selvfølgelig ikke hemmeligt

lørdag, april 05, 2008

Lavender II

Tusind tak for alle hilsenerne. Vi er glade for hver og en!
Vi har nydt den sidste uge derhjemme alle tre, mest af alt bare tullet rundt og lært DM at kende. På mandag starter far på arbejde igen og takket være Banedanmarks sporarbejde har han fået endnu længere transporttid ØV!
For første gang siden DM kom til verden har lavender fået opmærksomhed, det blev til næsten en hel omgang igår inden den unge dame vågnede. Efter morgenmaden idag blev det til to pinde mere. Måske hele tre pinde i morgen?
Den er tilpas simpel til, at man selv med ammehjerne ikke laver for mange fejl :-)

Sundhedsplejersken har været på besøg og den unge dame har mere end genvundet sin fødselsvægt. Så vi er ude at trille med barnevognen hver eneste dag. Her er hun i mors hjemmestrik og i selskab med hendes bedste ven, Jacques the Peacock.
Barselsgaver er det også blevet til. Morbror, der bor i storstaden, gav en bodystocking med "AGF babyfan" på forsiden og "Min far siger gult er grimt" på bagsiden. Han vil nødig risikere, at hun bliver fan af det forkert hold. Strikkeklubben gav opskriften på Design.Club.dks Rosa og rødt duo silke/merino - mums.