søndag, oktober 05, 2008

To i en

På vejen ud fra Patchworkmessen i Odense faldt mit blik på en smart taske. Da jeg kiggede nærmere på den, opdagede jeg, at den var reversibel. Se to tasker på den tid, det tager at sy en. Det er smart. Oveni vender man bare den anden side ud, hvis tasken bliver beskidt. Der var vist ikke noget at tabe ved det projekt :-)
Egentlig ville jeg bare købe mønstret, men det røde stof fangede. Sporadisk arbejde fordelt over et par aftener i løbet af en uge førte til følgende:

Side 1:


Side 2:

Mønstret (70-talls sommer) er fra Sara Bolster og stoffet er Marcus Fabrics. Overstykket er stivet af med vliseline på den ene side. Det hele købt hos Quiltegården på Patchworkmessen i Odense. Mønstret er på norsk og så nemt, at selv en sytumpe som mig slap igennem uden at sprætte alt for meget op. Der var fejl i opskriften, men der var flinkt klistret en lille seddel på indersiden af omslaget med "Oj sann.... Vi beklager, der var er en Skriveleif på side....". Norsk humor på højeste plan. Nu nævner vi ikke noget om, hvad verdens mindste bog hedder

Nu skal tasken afprøves og hvis den består, så skal der laves flere. Umiddelbart er den tænkt som bl.a. strikketaske og "på tur i byen med den ferrarirøde barnevogn" taske.

Tilbage til Buttercup, der nu bare mangler de sidste 5 cm af ærmet og en krave samt montering og knapper. På torsdag slutter kvarteret og fra fredag har jeg efterårsferie. Inden da venter 8 timers forelæsninger og nedpakning af mit kontor samt overnattende babysitter frem til torsdag. Så har jeg har simpelthen besluttet mig for at holde en uges ferie helliget DM og håndarbejde inden det går løs med eksamen. Det er vist tiltrængt efter sådan en uge.

6 kommentarer:

Karen S sagde ...

Lækker taske og meget praktisk vendbarhed ;)
Er helt med på babyhjørne til næste festival!

Ferrari-rød barnevogn... ja ja, det er jo helt til at blive misundelig af... men vores egen "kedelige" sorte er jo egentlig meget god, når det kommer til stykket ;)

Kh Karen S

Karina sagde ...

Smækker-lækker taske. Der må da vist flere til magen til.

Inges uldprogram sagde ...

Syn's nu det går helt fint med syhaløjet, så tumpe? Nej da. Og den buttercup kunne jeg godt tænke mig at se på fruen selv.

Jette sagde ...

Nøj, en flot strikketaske eller hvad den nu ender med at blive til. Og god ferie og eksamen til dig..

jeanette hegaard sagde ...

Du kan da sagtens sy! Den er super smart og kan lige rumme en frisk ble og et strikketøj velsagtens :)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, det er da absolut en "win-win-taske".

Dejligt at hilse på dig og DM i Silkeborg ;o)

KH Tina