fredag, september 12, 2008

Stof, garn og DM

Lørdag formiddag havde manden og jeg lidt forældretid, mens bedsteforældrene passede DM. Vi nåede et smut forbi Marianne Isager inden brunch på en af byens caféer. Hos MI røg den stakkels weekendafløser straks i forsvarsposition, da jeg pænt spurgte, om hun kunne hjælpe mig med Amimonos buttercup og om de mon havde den strikket op. Jeg er selv efter en telefonsamtale med Frk Isager ikke overbevist om, at det store snoningsmønster, man får frem efter at have løst en strikkesoduko, er rigtigt.
Henne i hjørnet under Annette Danielsen modellerne stod en kurve med mit absolutte yndlingsgarn tvinni tussah på tilbud (98 kr/100 g). Rygterne vil vide, at flere farver af tvinni tussah også vil udgå. ÆV, ÆV og atter ÆV. Jeg er vild med Heinrichsens merino-silke. Det er fuldstændig lige meget, om det hedder tvinni tussah, duo silke-merino, Nikolaj silke-uld eller askeladens silke-merino, det er lige lækkert - Askeladens pris er dog den mest tiltalendede. I kassen fandt jeg garn nok til en Sommer i Tokyo fra Japan bogen.


Symaskinen blev fikset i Århus, Kjærgaard symaskiner er nu nogle rigtig flinke mennesker. Da det var repareret kunne jeg komme igang med nogle af alle min syprojekter. Med hjem fra USA kom et stof til en "sy-det-selv" stofbog med en engelsk ABC. Hurtigt og nemt lille projekt.
Den er godkendt og prøvesmagt af vores lille læsehest :-)

Dagens første gåtur med barnevognen afslørede ubarmhjertigt, at sommeren er forbi og det er ved at være tid til uldne huer og sweatre. Mon ikke DM skal have noget uldent i vintergarderoben?

7 kommentarer:

Sanne B. sagde ...

Jeg måtte også i Uldstedet (af alle steder - Goddammit!) for at checke Buttercups snoning, da jeg strikkede min 1. af slagsen. Endte med at lave min egen version af snoningen alligevel. Du har ret i at det er hammerirriterende at man ikke får at vide hvilken vej man skal sno hvornår.
Nå, men glæder mig til at se den - og så er jeg bare SÅ misundelig på dit udsalgskøb. Lækkerier - mums. Glæder mig til 2xIsager får fingeren ud og åbner i pavilionen ved Kgs Have (20 sekunders gang fra min arbejdsplads).
kh
SanneB

grendesign sagde ...

Wuauuuuuuuuwwwww et Kuuuuuuuup! Tvinni tussah til Sommer i Tokyo. Den bliver fantastisk - smukke farver!!
Sanne B har strikket Buttercup også - kontakt evt hende.
DM ligner dig da godt nok mere og mere....og sikke hun vokser. Man glemmer helt hvor hurtigt det går med de små.
Og så spottede jeg at du også kommer til Silkeborg! Wheee! Glæder mig.
KH Britt

Susanne sagde ...

Hun bli'r da mere og mere lækker den lille fis :o) Og læsning kan man aldrig starte for tidligt med ! Lækkert kup du lavede.
Kh
Susanne

Karen S sagde ...

Sikke noget lækkert garn! Og sikke en lækker datter ;) Hun er godt nok sød!

Kh Karen S

Jette sagde ...

Sommer i Tokyo, den er lækker, kender ikke det garn, men det lyder lækkert til den model, spændt på at se den. Og dejligt at frøkenen er begyndt at læse, især i mors fine syprojekt..

Mette H. sagde ...

Jeg ved snart ikke hvad der er mest lækkert, DM eller garnet. DM er i hvert fald en rigtig lille charmetrold. Garnet er et rigtigt kup.

LindaMarsvin sagde ...

Sikke et glad lille hovede! Tager du hende med til Silkeborg?? Tussah lyder lækkert! Århus, har ikke været der i æoner..... kan lige huske hvor askeladen ligger...
kh Linda