tirsdag, september 30, 2008

Siden sidst

eller hvorfor der er så stille...

Ingen pasning til DM, i stedet for en dagpleje hvor kragerne vender fik vi tilbudt en plads rimelig tæt på og kun lige udenfor distrektet. Desværre viste det sig i fredags, at hun var blevet langtidssygemeldt. Efter opkald til pladsanvisningen igen-igen, var valget mellem en af de pladser alle andre i denne måned har afvist eller også at vente til næste måned. Nå ja behøver jeg at nævne, at den eneste, der faktisk ved noget holder ferie.

Jeg har siden været igang med at finde pasning til DM, så vi kan overleve ind til læseferien. Mormor kommer på besøg i 3 dage, min mødregruppe babysitter på torsdag i et par timer, far har en forstående chef (han holder også styr på 5 børn med 2 forskellige adresser og har titurskort til skadestuen) og så har de flinke mennesker på kontoret i et letsindigt øjeblik lovet, at de godt ville passe....

Efter OUH smed DMs blodprøver til PKU-testen væk, alle problemerne relateret til mandens knæoperation under konflikten og nu pladsanvisningen er det "Three strikes and you are out" = Landsdelen er omdøbt til Region Skoddanmark.

Siden hen har alt rodet relateret til Badstuen & Kulturmaskinen kun bekræftet dette...

Strikkefestival i Silkeborg nåede jeg også forbi om i lørdaga. Susanne havde lavet et super arrangement og fik endelig hilst på DM ;-) Der blev sagt hej til en hel masse fra blogland - I er alt for mange til jeg orker at linke. Men tak for sidst!
Birthe P fristede med Noro Flower Bed og Bente Geil med strømpegarn og en skumfidus. Billeder følger senere for bedsteforældrene har fyldt kameraet til randen med billeder af datterbarnet.

Linda: DM er vild med bogen og jeg leder febrilsk efter melodien til "Jeg er en papegøje fra Amerika"

Strik:
Buttercup mangler kun et ærme, montering og så en krave. Måske den bliver færdig inden efterårsferien?
Hvis jeg nogensinde ender med en lommeregner i sponsorgave for køb af udstyr, så bliver den doneret til frk Isager. Mit gavekort til Hjem-Is beholder jeg selv.

Nu mener manden, at vi skal indgå et væddemål: Kan jeg undlade at købe garn indtil nytår. De eneste undtagelser er: a) nødvendige sager til DM og b) garn nødvendigt for færdiggørelse af et projekt, dog max 20 %.... Hmmmm jeg går i tænkeboks.

12 kommentarer:

Lena sagde ...

'Papegøjen fra Amerika' synges vidt i 'Folk og røvere fra Kardemommeby'.
Sikke noget skod med den pasning - I har da alt i alt været mere uheldige end de fleste.
Indgik du væddemålet? PS. Der er ikke så længe til jul.

Britta sagde ...

Hey, det er først lige gået op for mig at det var din røde barnevogn der holdt ude på græsset! Øv, ville have sagt hej...

Der er vel ikke andet at gøre end at dukke op på Kulturmaskinen (hvad er det for noget rod??).

Hvor er det dog surt med alt det bøvn med at få passet DM - vi har heldigvis kun haft gode oplevelser på det område.

Ulla sagde ...

Lena: Satser på tredje gang er lykkens gang.

Britta :
Jeps jeg har en rød barnevogn.

Badstuen skulle være lukket 1 okt og så "genåbnet" på kulturmaskinen 1 nov. Ombygningen af Kulturmaskinen er forsinket (snart 2-3 år)... Så vi bliver på badstuen indtil december.

Anonym sagde ...

Hehe, har det som Britta...det var først, da barnevognen var væk, det slog mig, at jeg da vist havde set chaufføren af den før - nemlig dig! :o) Så jeg vinker lidt forsinket.

Bettina sagde ...

Ahehm...ovenstående er skrevet af Mig, Bettina. :o)

Jette sagde ...

Stakkels dig, du har da nok at se til, og så må du ikke engang købe garn.... Vi ses jo så bare på Badstuen et par gange mere, nu havde vi ellers taget afsked med stedet...

grendesign sagde ...

Øbberbøv...håber pasningen snart falder på plads.
Og tak for sidst - skønt at se dig igen!
Knus, Britt

Karen S sagde ...

Det lyder som om du har rygende travlt med verden og verdens rod. Jeg håber, du/I finder den røde tråd og holder fast til det hele forhåbentlig retter sig igen.
Kunne se, at melodien kan købes i TDC musik butik...

Kh Karen S... øj, har du en rød barnevogn ;)

Kirsten sagde ...

Hej Ulla

Hyggeligt at hilse på dig og super tilbud, med at ses - det vil jeg glæde mig til kan falde i hak. Lad mig forøvrigt gerne komme på mailinglisten til Badstuen, det ku' jo være.
KH
Kirsten (kirsten @ wichmann-hansen .dk)

Linda sagde ...

I må simpelthen investere i den store Åh Abe pakke, billigst i Fona - men start med Hej Frede, Åh abe og papegøjen, de andre er for viderekomne ;o)

DM er en svedskegodte :o)
kh Linda
ps tak for sidst!

Lise (fru Kvist) sagde ...

Tak for sidst. Hyggeligt at se jer - selv om det tydeligt fremgik, at det ikke var hele dit selskab, der delte min begejstring!

Hvor er det bare surt og besværligt med den dagpleje!
Som ansat i Region Skoddanmark, (og endda på OUH) bliver jeg altså lige nødt til at påege at dagplejen er et kommunalt anliggende;-) Mon ikke Regionen har et enkelt strike tilbage? Nej, jeg håber selvfølgelig at alt falder i hak snarest.

Håber vi snart ses, man kan jo godt få abstinenser efter godt strikkeselskab efter sådan en festival!

Ulla sagde ...

@ Linda: Det box-sæt er allerede på ønskesedlen...

@ Lise: Hmmmm måske et enkelt, nu motorvejene heller ikke er regionens ansvar.

@ Kirsten