tirsdag, juli 01, 2008

Montego Bay Scarf & The Boss

Bruce Springsteen koncert:
Før DM: praktiske sko, fornuftig påklædning, en paraply og så et par fornødenheder i min lille skuldertaske samt på tur med DSB. Koncerten nydes med en kølig fadøl i hånden.

Efter DM: 1 barnevogn, 1 aktivitetstæppe, pusletaske, legetøj, en stak bleer, autostol, flasker med mm til DM, mobiltelefoner kort sagt en fiat punto fyldt til randen. Afgang times med DMs spisetider. Bedste og baby placeres i onkels lejlighed 7 min rask gang fra Parken, mens forældrene tager til koncert og krampagtigt holder mobiltelefonen hmmmm. Der indtages cola og matador mix... Hov hvornår er Haribo begyndt at komme vingummibamser i matador mix?

Det gik helt fint, jeg missede dog liiige 40 min i midten fordi min stædige datter ikke gad en flaske selv med det rigtige indhold. Nå men så måtte mor lige en tur hjem. Egentlig må man ikke komme tilbage til koncerten igen, men jeg fik med forklaringen om en sulten 3 mdr gammel datter lov til at slippe ind. TAK Niclas sikkerhedsvagt!

Koncerten var rigtig god fraregnet en til tider total elendig lyd. Det var SÅ skønt med forældretid (og se nattehimlen efter kl 23).

Mens man venter på The Boss kan man jo fordrive tiden med at flette frynserne på mit færdigstrikkede tørklæde.


Mønter: Montego Bay Scarf, Interweave Summer 2007
Garn: Handmaiden Sea Silk - yummy
Pinde: 3,75 mm Lantern Moon
Ændringer: Anbefalet pindestørrelse er 5 mm, det blev for løst. Jeg har slået 20 masker mere op for at få et bredere tørklæde. Jeg er ikke til tørklæder, der skal vikles flere gange rundt og er alt for lange. Det er vel omkring 1,20-1,50 m og kan lige bindes med en knude.
Hot or Not: Hot passer perfekt til min lilla fløjlsjakke og det sorte powersuit.

5 kommentarer:

Jette sagde ...

Griner... Det er jo nødvendigt med planlægning med militærpræsition, når man skal lidt længere en Odense bymidte... Skønt tørklæde..Du gav mig et helt sjok da jeg kiggede på ebay efter Starmore, men finder den nok en dag, det haster jo ikke...

Julia Zahle sagde ...

Meget, meget fint!

Lise sagde ...

Pyh, Ulla, kan sagtens huske det, selv om min yngste er fyldt 4. Pludselig om et par år eller 3 står du med et nyt problem: hvor hulen skal man gøre af alt det skrammel, der plejer at blive stuvet under barnevognen, når nu DM kan gå selv?

Gad godt at have været med til koncert. Har også prøvet et lignende koncept, hvor jeg blev modtaget efter 3 timer af rasende datter og trætte bedsteforældre. Sutteflaske med hjemmeproduceret mælk faldt heller ikke i min datters smag...

grendesign sagde ...

Skønt tørklæde!!
Sutteflaske duede heller ikke til mine unger dengang. Kun den rigtige vare. Stædig? Næh, det er bare gode voksen-egenskaber hun viser allerede nu. Hun ved hvad hun vil!
KH Britt

Marie sagde ...

måtte le, hadde nesten glemt hvor vanskelig det er å komme seg ut døren med en baby! nydelig skjerf - må visst prøve sea silk selv ganske snart ja!