søndag, juli 27, 2008

Engelsk-Dansk Ordbog for børnefamilier

Bulk Head Seating: Rækken ved sektionsinddeling på f.eks. Boeing 747 og Airbus 340. Udmærker sig ved, at der kan sættes en lift på væggen til babyer under 10 kg og gulvplads nok til et legende/sovende barn < 3 år.

Jetlag: Barn der kl 1 om natten lokal tid annoncerer, at dagen er begyndt, og hun vil lege.

Lap Child: Barn under 2 år uden eget sæde eller hvordan man holder fast på en sæk lopper. Hos europæiske flyselskaber får baby sikkerhedsbælte, der sættes ind i mors, hos amerikanske ikke hmmmmm.

Minnie Mouse Ears: To plastikkrus foret med våde papirservietter, sættes på ørerne af et barn 1+ år for at mindske problemer med trykændring ved start/landing.

Stroller, foldable : paraplyklapvogn. Genial opfindelse, der først skal afleveres ved gaten og udleveres igen efter ankomst. Oveni er der så plads i bagagerummet på udlejningsbilen til forældrenes bagage. Odder stay home, det er alligevel for varmt til at sove ude.

Stroller Party (slang): Klapvognskliken. Os der efter ankomst venter på leveringen af klapvogne checket ind ved gaten længe efter alle andre er igennem paskontrollen.

Med andre ord vi er vel ankommet til California og DM var efter 2 dages brutal morstyring af den sene lur over jetlag. Nu nyder vi bare at være sammen med familien, varmen, California og den historisk lave dollarkurs. Den eneste lille sky er hvordan h.... vi får slæbt alt det nye børnetøj og 5+ kg bøger, som DM har fået med hjem. God vi tog en ekstra kuffert med og var 35+ kg fra bagagegrænsen på vejen over.

4 kommentarer:

Karen S sagde ...

Godt at I er kommet vel derover, og at jetlag mm er overstået. Nyd nu ferien! (og den lave dollar-kurs).

Kh Karen S

Jette sagde ...

Ups, har du nu plads til garn, nu med den lave kurs, og du skal vel rundt i diverse fede butikker, ellers må du købe en ekstra kuffert. Nyd resten af ferien..

Lena sagde ...

Ja, i kølvandet på børn lærer man mange nye ting... Nyd ferien - glæder mig til at høre om den.

LindaMarsvin sagde ...

Haha, den med ørerne har jeg ikke set før. Tror ikke Oskar havde fundet sig i det :o) Håber ikke at I skulle skifter fly for mange gange, de er ikke så høflige i sikkerhedskontrollerne.
Nyd turen og varmen!
kh Linda