lørdag, april 26, 2008

Barselgaver

Hov tiden flyver afsted, det er vist blevet tid til en opdatering herfra. Lavender får en til ti omgange om dagen, nok nærmere det første. Min strikkefasthed var ikke helt i vinkel, så det med 20 omgange før aflukning til ærmer var lidt for optimistisk. så der skal lige strikkes en tyve omgange mere. Imens drømmer jeg om næste projekt, den unge frøken mangler afgjort en sommerbluse eller tre.

Tiden bruges på at passe barn og fodboldinvalid, det sætter ligesom grænserne for håndarbejdsudfoldelserne. Igår var en milepæl, der fik jeg lov til at sidde på en fortorvs café og nyde næsten en hel capuccino i selskab med Julia inden frøkenen vågnede. Han blev *endelig* opereret i torsdags selvom sygeplejerskerne og sosu'erne hellere ville shoppe demonstrere i de odenseanske gågader. Der er dømt 4-6 uger med benet i en skinne, og ingen fodboldtræning før vi får bil.

Som lovet, den unge dame i en fin tunika fra Britt. Den er hun så glad for, at hun gylper af glæde :-) Fakta boks finder du her.

Næste uge bliver der sikkert mere tid til at få pindene rørt for der er fuldtids babysitter. Svigermor kommer på besøg fra USA i morgen og hun bliver til efter Kr. Himmelfartsferien...

Hvis du kender god bog om (maskin)syning for begyndere på dansk eller engelsk må du gerne skrive en kommentar. Jeg har erhvervet mig endnu en last håndarbejdsdingsbums, en Bernette 90e symaskine og har anskaffet et Ottobre abonnement efter fleres anbefalinger.

10 kommentarer:

Fríða sagde ...

ej, hvor er hun dejligt fin og perfekt, og söd tunika hun har på! ikke slemt at kende mange strikkekvinder.
kh.fra Island
Frida

Jette sagde ...

Hvor er hun bare sød i den fine kjole. Smukt arbejde Britt har lavet...

jeanette hegaard sagde ...

Ja, men så er vi da spændt på at se hvad du får strikket i næste uge når du får svigermor på besøg *S*

Anonym sagde ...

Hun er rigtig fin. Godt at hun kan tage tøjet rigtigt i brug med lidt gylp og andet, så det kommer til at lugte af baby.
Sybøger: en god startbog er Politikens sybog/Lademans store sybog. Så er Elsebeth Gynthers børnebøger fra da du selv var barn gode. En anden, der hedder Piccolo børnetøj er også god. Disse bøger fås nok fortrinsvis antikvarisk.
Lisbeth

grendesign sagde ...

...så er det da godt at den er i gylpe-sikker farve...høhøhøhøhø.
Hvor ser hun skøn ud!
Sybøger? Prøv at bladre i Meedoms eller Ulla Welinders bøger - de har også teknikafsnit.
KH Britt

Inges uldprogram sagde ...

Ja, selvfølgelig, den kønne frøken skal da have sommerbluser. Mht. sybog, så har jeg fornylig set en ret spændende sybog for begyndere. Tror måske nok det var af Ulla Welinder. Med børnetøj fra 0 - 3 år.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hvor er hun bare dejlig, Ulla.

Ottobre er rigtig godt; det bliver brugt flittigt (øøh...bladret i)her i huset. Og på sigt (om maaange år) er der også store børnestørrelser i - det ka' vi li'.

Håber svigermor aflaster mere end hun belaster ;o)

KH Tina

Bettina LL sagde ...

Dingsbums? Har jeg overset, at du er sønderjyde???
SURT med opereret mand, arten findes næsten ikke værre! ;o)

Fru Thorsted sagde ...

Årh hun bliver da bare sødere og sødere. Nu må du snart komme forbi strikkecafé'en...så vi kan se hende "live"! ;-)
Men kan godt se du selvfølgelig er noget hængt op nu her med en invalid og en baby - på en og samme tid!
Marlene

Lise sagde ...

Åhh hvor er hun lækker. Jeg kan slet ikke stå for de helt små babyer. Det samme kan man sige om kjolen, og gylpet, det hører bare med.Jeg købte en vældig god bog med børnetøj af to, der begge hed Meedom. Jeg har efterfølgende overdraget den til min mor, og det er der kommet meget lækkert børnetøj ud af....