søndag, februar 10, 2008

Den norske trøje IV

Sikken en uge, jeg har for første gang i mange, mange år haft mere end én sygedag i streg. Fruen blev slået hjem af en omgang omgangssyge/maveinfluenza, der resulterede i et heftigt Fantamisbrug (sukker, vædske og letfordøjelig). Af en eller anden grund valgte BMCI konsekvent at fejre mors indtagelse af næring med hyperaktivitet... Møgunge!

Pludr var nede en stor del af tiden, så ikke engang det kunne man fordrive tiden med. Lidt blev der strikket, men ikke meget. Nu var det hele ikke den rene ynk: Der mangler 2/3 ærme til McI's norske og mit mål er, at det skal være færdigt inden næste tur til Århus og det skal nok blive nået.


Det er også ugen, hvor vi indså, at vi kan blive forældre, før vi tror. Er vi klar - NEJ!
BMCI's lille fætter kom temlig uventet til verden igår 4½ uge før termin, efter omstændighederne er alt fint. Men hold k*ft hvor er den slags barskt, når man er en strandet hval med transatlantiske flyveforbud. Ahmmm har jeg overhovedet fået strikket en barselsgave til Fætter C endsige tænkt på, hvad det skulle være, niks. Det kunne være man skulle ind og rode på garnlageret i aften.

6 kommentarer:

Jette sagde ...

Håber du er ovenpå igen, og finder noget godt på lageret til den lille ny fætter. Og tak for et godt arrangement med kartehuset, kunne godt finde på at tage et filtekursus engang når jeg får god tid...Nu har du bare at holde lidt på babyen, Anette Danielsen skal du da have med...

grendesign sagde ...

Det skal du nok nå - både den norske og at blive klar til den lille. Man når det man når og får det alligevel til at fungere!
KH Britt
Der har født begge børn tidligt: den ene 5 dage før termin, den anden 2½ uge før. Egentligt meget rart!

Susanne sagde ...

Man behøver faktisk ikke så meget til en nyfødt: en lift, bleer i rå mængder (indtil man finder ud af hvor tit man egentligt skal skifte :o)) og så lidt tøj.... men det kommer de andre med !
En god soveplads til den nybagte mor og så lidt service mens hun beundrer hendes mesterværk :o)
Så du skal nok nå det!
Træls med sådan en omgang - håber også at junior er kommet sig ovenpå det det sukkerchok den blev udsat for ???
Kh
Susanne

Vivian sagde ...

Til tiden eller ej, man opdager tusinde ting man ikke har nået - men som der i virkeligheden er ro og fred (og evt. en mand i stafet-rute) til.

Håber du er helt på toppen igen!

KH Vivian

Rineke sagde ...

Håber du har det bedre, Ulla. Tillykke med fætteren! Er du stadig på arbejde eller gået på barsel?

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Håber du er blevet helt frisk igen.
Og ja, de kære små har det med at komme, som det passer dem. Håber alt stadig er vel med fætter. Du får sikkert hurtigt lige flikket en barselsgave sammen ;o)

KH Tina