søndag, november 18, 2007

Odessa og babystrik

Der er dømt sumpesøndag uden aftaler af nogen art og efter retning af afleveringsopgaver har jeg ingen andre planer for resten af søndagen, end at smide mig i sofaen med strikketøjet, et par bøger og måske en enkelt DVD. Vingesjalet vokser sig større og større takket være projektmonogami... Men jeg trængte til et afbræk og en ny vinterhue, så der blev slået op til Odessa.
Garnet er RYC Cashsoft DK (farve 502, lyslilla) hvor på, der er trukket 150 glasperler. Lageret rummer et dusin nøgler mere af samme slags, så samtidig er det en prøveklud for, hvad garnet skal blive til. Min første strikbluse var en KH rowan model, siden da blev der i mine præblog dage strikket mindst en Rowan model om året, men så blev KH selvstændig og magasinerne endte i en blanding af hippie, vagabond og forstadkrigerkluns... Heldigvis er Rowan Yarns Classic (RYC) kommet til, nyeste bog i min samling er den her:

Den med elefanten skal afgjort strikkes til BMCI.

Jeg er lige nu i den lidet charmerende tilstand: "Sig mig, er du gravid eller har du bare taget 5 kg på?" og har indset, at de næste måneder byder på konference, inviterede foredrag, julearrangementer og andet, der kræver klassisk, præsentabelt påklædning, hvor man ikke lige hopper i det bedste Bilka/H&M mammatøj... PANIK Jeg har fået nødforsyninger herfra via svigermors shippingcentral, men de klassiske sorte bukser var i restordre ÆV... Jeg har nu syv dage til at finde noget yderst præsentabelt. Nogen der kender en god butik evt online i f.eks. England?
Dagens trivialviden: Faxe Kondi er klart, farvestofferne er åbenbart forsvundet.

10 kommentarer:

Julie sagde ...

Åh ja, det kan jeg sagtens genkende; nu er der ingen tvivl, jeg er monster-gravid og kan vralte afsted i fred :-)

Hvad med: http://www.mummi.com/her_finder_du_os.asp

Jeg har handlet der et par gange i graviditeternes løb, når jeg netop skulle ud og gerne ville svinge mig udover jeg-har-min-mands-boxershorts-på-indenunder-fordi-de-støtter-så-dejligt-stadiet!

KH Julie

Karen S sagde ...

Det er da heldigt, at du kan svare, at du er gravid ;-)
Jeg synes, det ligner et sikkert bog-hit og må indrømme, at den med elefanten er skøn!
Kh Karen S

Lise sagde ...

Ulla, har du prøvet den bix, der ligger inde i Vintapperstræde? Jeg kan ikke huske hvad den hedder, men den har mange lidt smarte ting. I øvrigt synes jeg man kan nå ret langt med et par enkle sorte bukser (også dem fra HM Mamma) hvis man gør sig lidt umage med tilbehøret.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, det lyder genkendeligt det med tøjet....håber du finder noget.

Lækker elefant-sag.

KH Tina

Julia Zahle sagde ...

Ulla - Mummi og Abovo har jeg handlet i - men det er lang tid siden. De har i hvertfald pæne sorte bukser.

Glæder mig til at se Odessa IRL.

Helle Holst sagde ...

De der RYC bøger er også blandt mine favoritter. Jeg har endnu ikke strikket efter en opskrift men jeg bladrer ofte i dem ...og nyder det!

Lækker lækker Elefant:o)

Kh. Helle

Jette sagde ...

Det ser ud til at blive en fed hue, farven er jo rigtig flot.. Babytøj er bare så lækkert at lave, det går så hurtigt.. H&M har meget ventetøj, som ikke ligner telte, ved det fra papdatter som er gravid..

britt sagde ...

Den nemmeste måde at undgå de der 5 kg spm er at LIGNE en der er gravid - så frem med graviditetstøjet...
Sjovt i øvrigt, for lige præcist den RYC bog har jeg hjemme fra biblioteket nu. Rigtigt søde modeller - især elefanten. Men undgå cashcotton til babyer/børn - det fælder angorahår og det er temmelig usmart til små følsomme næsebor.
Hilsen en, der har prøvet det garn...
Knus,
Britt

strikkeforsker sagde ...

Tak for tip mht shopping. Vil kigge hos Abovo og Mummi...
Mht H&M - jeg får stress af at være der.

Britt: Tak for tip mht cashcotton, angorafnuller er ikke kompatibelt med baby.

Lena sagde ...

Åh, ja, det er bare en træls periode - lige så træls som dagene efter fødslen hvor man er nødt til at have baby på armen hele tiden, så folk kan se at der er en årsag til at man har en "slaskende" uskøn mave...:-)