tirsdag, november 06, 2007

Halvvejs

og 6 pinde til. Der er nu 300 pinde af 220 masker tilbage... Jeg kan ikke vente på at sjalet er færdig, så her hersker stort set projektmonogami på matriklen.

I torsdags havde vi besøg af Lene Høxbro fra GoKnitting i strikkecaféen. Hun havde medbragt alle Vivian Høxbros modeller, Lotte Kjær og så naturfiber. I min strikkefremtid kommer jo nok Cables. Vivians farvesans er forrygende og Harrisville tweed er lækkert, det eneste jeg savner er lidt figur i hendes modeller. Lotte Kjærs kombinationen af pinde str telefonpæl og løbemaske er ikke lige min stil. Tilgengæld skal jeg have kigget nærmere på naturfiber.

Vintermørket er ved at sænke sig, æv jeg har fortrængt hvor mørkt det bliver i Danmark, og hvor dårlig lyset er til at fotografere i.
Weekenden står i rokkens tegn, den skal nemlig tilbringes i selskab med en flok spindegale kvinder, det bliver godt.

2 kommentarer:

grendesign sagde ...

Godt gået at du er nået så langt - det bliver dælme flot! Og den gule farve er helt rigtig som kontrast. Helt enig mht Cables - den er rigtig skøn!
Naturfiber er det skønneste garn - smukt, blankt og ikke-børstet mohair-merino blanding. Yummi!
KH Britt

Karen S sagde ...

Se så, det er det der sker når man er et projekt trofast... (måske skulle jeg selv forsøge?).
Jeg havde også selv glemt, hvor mørkt der bliver her i DK i november... sidste år sad var jeg jo i fuld gang med forsommeren i nz...