fredag, august 17, 2007

Grand Tetons og Yellowstone National Park

Siden sidst i punkt form
  • Indbo i et 90 m2 hus er blevet pakket i flyttekasser og på en lastvogn. Nu håber vi så det ender i en container med kurs mod DK og når frem om en måneds tid (heldigvis har vi betalt nogen for at slæbe 120 kasser på 1 sal).
  • En skøn sommerdag blev tilbragt sammen med to spindeveninder i den enes sommerhus i The Hamptons, strik, snak, en god gåtur og så tilsidst en tur i vandet. Det kan ikke blive meget bedre. Jeg saaaaaavner dem allerede.
  • Udlændingestyrelsen må have Danmarks længste svartid på email, 6 uger og jeg venter stadig på deres reaktion på mit svar på deres henvendelse pr email. Ringede idag - Nååå sagsbehandleren har ferie???? Hallo - har I hørt om autosvar pr email? eller ferievikarer?
  • Oveni vil Dansk Fjolseparti nu vil til at bestemme, hvilke sprog man taler indenfor hjemmets fire vægge. Hmmmm måske man skulle undersøge om New Zealand har et "Green Card Lottery"?
  • Der er blevet indsamlet data i paniktempo inden afgang, jeg er vist på sporet af noget spændende.
  • Og skrevet en enkelt legatansøgning.
  • Vi er nået til Danmark i onsdags
  • De fire kufferter ankom fredag middag med kurer. Novia bagageservice: "Der går 1-2 dage" Den flinke dame i BA's servicecenter bemærkede senere "...Kun 1-2 dage, tidligere på sommeren var det 8-10 dages ventetid aaaargggghhhh". Positivt - Vi slap for at slæbe 100 kg bagage med toget. Negativt - der var ligesom ikke nogen, der havde pakket rent tøj i håndbagagen.
  • Jeg er ved at genfinde mit strikke-mojo. Violet og jeg har haft godt af en laaaaang pause, nu får hun lidt opmærksomhed. MI's corsage ankom idag, strikkepinde er FY-FY når man er i transit i England.
  • Semesteret starter om 10 dage... nogen er igang med at forberede undervisning og andre ikke.
Så er det tid til anden omgang af feriebillederne fra Grand Tetons og Yellowstone National Parker. Fra Loveland, CO gik turen til Grand Tetons, Wyoming, en lille smuttur på 9 timer. Der er et eller andet over at suse hen over prærien med 120 km/t med Springsteen & The E street band Live 1975-1985 i højtalerne.

Grand Tetons (klippeformatione) en formiddag, fed udsigt og så gik turen ellers videre til Yellowstone. Første punkt på dagsordenen var at finde en teltplads, det lykkedes og så turen ellers ned mod Old Faithfull geyseren plus de mange andre varme kilder, mudderpøle og geysirer. Meget, meget fascinerende og så stank det af svolvbrinter... vakte minder om sulfidfælding i de uorganiske laboratorieøvelser på 1 år.
Obligatorisk fiberindhold. Der er vilde bisoner i parken og man kan se dem på rigtig tæt hold. Jeg ville hjertensgerne have fingrene i et par hundrede gram fiber, meeeeeen det er ikke tamme og indtil flere turister bliver angrebet hvert år, så jeg lod være og må betale $$$ for fiber ved lejlighed.
Dyreliv var der masser af, vi fik set sorte bjørne, moose, jordeger, en enkelt ørn og meget, meget andet. Godt nok er der lidt for mange turister i Yellowstone efter vores smag, så vi brugte kun en dag. Bagefter gik turen til Montana.. fortsættelse følger.

Så er der kronhjort ;-)

7 kommentarer:

britt sagde ...

Velkommen til DK - begge to!
Fede billeder fra ferien...det lyder virkelig skønt.
Det bliver spændende at pakke containeren ud, når den kommer.
KH,
Britt

Susanne sagde ...

Velkommen hjem :o) Bliver spændende at følge jeres videre færd i DK !! Skønne fotos og det lyder som den perfekte ferie - bortset fra nedpakningen.... Kh Susanne i Silkeborg

Jette sagde ...

Velkommen hjem igen. Gode billeder du har taget, og se hvad jeg sagde, du kom igang igen med strikkeriet...:o) Vi ses på strikkecafeen til HF aften??

Julie sagde ...

Velkommen hjem og dejligt at høre, at du endelig er blevet "hel"!!
KH Julie

strikkeforsker sagde ...

Takker og så beder vi til container incl porcelæn når helskindet frem...
Det var den perfekte ferie!

Jette - selvfølgelig kommer jeg til HF aften overvejer dog om kontanterne skal blive derhjemme og dankortet i frostboksen ;-)

Linda sagde ...

whee, jeg kan lige se dig jagte bisoner for at gramse dem...liste liste, børste børste...
Surt show med bagagen, det var da altid noget at I ikke havde husnøglerne i kufferten :o)
mere på privaten!
kh Linda

Karen S sagde ...

Det lyder som om sommeren har været fyldt med aktiviteter og heldigvis også en del hygge.
Velkommen hjem, godt at I er kommet godt frem - og at jeres bagage ikke var helt tabt!

Kh Karen S