mandag, april 09, 2007

Ugler

Mønster: Ugler str 3-6 mdr, design.club dk. Købt hos Sommerfuglen.
Garn: ca. 60 g duo silke merino i en sart lyserød. Kroppen plus første ærme er lige præcis 50 g, så man må kunne få en tunika med korte ærmer med 50 g.
Pinde: 2.5 mm og 3.00 mm ædeltræ
Hot or Not: Hot - nu krydser vi bare fingre for, at scanningen har vist rigtigt. Dog er jeg ikke selv helt tilfreds med min ribstrikning, den ene endemasker flaner stadig hmpf. Dansk design når det er bedst og det er absolut ikke sidste gang modellen bliver strikket. Næste gang bliver det nok noget mere vaskemaskinevenligt garn.
Hermed 30 g på fair isle o'meteret tjatjing!

Her en detaljer af de skønne ugler. Jeg overvejer faktiske at nole designet og bruge det i en sommertop til moi. Hmmm er det for barnligt?

Af sikkerhedsgrunde springer jeg nok let og elefant henover perlerne. Istedet overvejer jeg at brodere øjne på med noget ugleøjefarvet garn. Jeg skal alligevel have fat i tråd til at sy knapperne på, så måske et hurtigt smut forbi Tante Grøn i morgen?

De næste par timer helliger adjunkten kemiens verden, de skal dog forsødes med rødvin og spiced sweet potato chips (egen import). Senere vil jeg drømme om næste projekt, der skal være rejsevenligt. Der er et par kandidater i kurven Violet og Hørblomster, der begge skal fifles lidt med. Men allerhelst vil jeg forkæle mig selv med garn til en sød sommertop. hmmmm "Good girls go to heaven, bad girls go everywhere..."

My latest FO is ugler (owls) a gift for friends and their baby to be born, just keeping my fingers crossed that it is actually going to be Ms R. It required about 60 g of duo silk-merino. I still need to add buttons and maybe embroider eyes on the tiny owls, but that requires a visit to the LYS. Then it will be shipped to NJ. On another note, I am still trying to decide what my next project should be, I really want to buy yarn for a summertop, but there is yarn for a few other projects in the DK stash. Time to finish the preparations for tomorrows lecture and cook dinner.

12 kommentarer:

Karen S sagde ...

Den er skøn, skøn, skøn, skøn, skøn.... elsker bare den model! og har faktisk selv overvejet uglerne som detalje på en top eller trøje til mig selv (det er da ikke spor barnligt!!! ok, måske lidt, men jeg elsker at være et stort barn).

Hvad er mon ugleøjefarvet?
Kh Karen S

Dorte sagde ...

De ugler er altså bare en rigtig fin detalje ... og ifølge min vurdering får de fint an på en top til voksne.
jeg går selv og barsler med en idé om en trøje med katte til mig selv .... så et par diskrete ugler til dig sker der nok ikke noget ved.
Man ku´ jo også bare vælge at sige "bare ærgerligt", hvis nogle skulle synes ugler er barnlige ... synd for dem.

Vivian sagde ...

Sød børneugle, og ja lad os lige få den af se som voksenudgave!! "Sexy Owls"?

KH Vivian

Fru Schwartz sagde ...

Den er bare SÅ sød, den trøje! Designclub.dk rules!!

britt sagde ...

Forkæl dig selv! Inden du ser dig om er det sommer og du har brug for toppen!!
Uglerne er SÅ skønne - og du er bestemt ikke den eneste, der har tænkt på ugler i en voksenudgave! Den detalje er bare så fin. I øvrigt hvis du syr perlerne på med sytråd godt og fast er det sikkert nok.
Crepe sjalet ser smukt ud!!
KH Britt

Linda sagde ...

uglen er yndig og sart, er selv dybt fascineret af uglerne og finder det aldeles ikke spor barnligt at ville have dem selv :o)
Små perleøjne er vist ikke så farlige - de 5-krone store knapper jeg har syet på en af Oskars trøjer er derimod, for de er så indbydende at stoppe i gabet. jeg er helt bange for at hans spyt får nedbrudt sytråden !
kh Linda

Lena sagde ...

Jeg tilslutter mig koret. Den er bare for søøød. Ugler ? selvfølgelig kan de også gå til voksne :-)

Julia Zahle sagde ...

Husk lige Snowdrop...!!

Kh Inva

zeusstrik sagde ...

jeg er begyndt på en ugleomregningsmodel til mig selv, så sæ'fø'li kan ugler gå til voksne
god apetit:)

kh hanne

Anonym sagde ...

Smukke ugler.Havde min udgave med på Badstuen i går. Der var helt klart stemning for at den bør laves i en voksen udgave. Måske må vi selv igang med lommeregneren. Måske ikke - en af cafedeltagere er teststrikker for designeren, så hvis hun nu kunne formidle et folkekrav om voksenugler...Har du set den nye slå om vest af samme designer? Den røg lige i tasken i lilla udgave(helt af sig selv) i Garnbixen på vej til strikkecafeen. Apropos cafeen: fantastisk garn i 169 farver fra Kastaniestrik, biksen er bestemt et besøg værd. (Når de altså lige får noget mere af den smukke blå, der er i restordre)
Hilsner, Lise

strikkeforsker sagde ...

ahhh så jeg er ikke den eneste, der lurer på voksenugler.... jeg har noget Seyfarth silke/cashmere, der måske skal bruges.


Linda og Britt, 7 ud af 9 ugler har pt fået små glasøjne.

Lise, takker for oplysningerne. Jeg smugkiggede i Vissenbjerg. jeg ærger mig over, at jeg ikke kunne være der torsdag. Jeg har absolut en plan om, at

Julia Zahle sagde ...

Hej Forsker!!!

Vil endnu engang minde dig om at tage en vis tøjdel på på torsdag!