lørdag, februar 17, 2007

Ugen der gik

Nu må det vist være på tide at dokumenterer, at der faktisk bliver strikket og ikke bare købt garn chez strikkeforsker. Menja er godt igang det værste de to glatstrikkede stykker til kroppen er færdige og der er blevet snoet nogle masker. To en halv times togtur t/r til NYC gave pote, den nederste del af første ærme er strikke og nu er der dømt mere glatstrik. Jeg må hellere få lokket McI på en lang køretur eller finde en god film.

Garnet er silky wool,og det kan man blive afhængig af. Så kom du bare igang Susanne. Det andet projekt af tolv er også på pindene og fungerer som automatstrikketøjet. Her er der tale om en omgang improviseret strik uden anden opskrift end den i hovedet. Garnet er eVilla pladegarn fra Estland i nogle flotte lilla, grønne og blå farver, som ikke er retfærdigt afbildet nedenfor. Jeg har et formål for øje, men tiden vil vise om det kan bruges.
Siden tirsdag aften har vi bogstavelig talt været på glatis, efter et isslag havde efterlod et centimeter tykt lag is over alt på vores del af øen, ØV ingen sne. Brækkede grene og spejlglatte veje, men heldigvis ingen strømafbrydelser. I det klar blå morgenlys er det vidunderligt flot og livsfarligt.


Finally time to write a summary in English. I am mainly working on three projects at the moment. The first is Menja from Elsebeth Lavold's Viking Knits knitted in silky wool, the body is done and I have knitted the cuff of the first sleeve with some beautiful cables inspired by viking ornaments. Now I am back to stockinette again. My second project for "12 projects" is knitted with eVilla pencil roving and a pattern, that only exist in my mind. Maybe it will work, maybe not. Tuesday's ice storm covered everything with an inch thick layer of ice, incredibly beautiful and dangerous.

5 kommentarer:

britt sagde ...

Glæder mig til at se mere til Menja - flot farve i øvrigt!
KH Britt

linda sagde ...

Wauw så flot en farve på Menja, garnet lyder rigtigt lækkert! Du må da kunne huske islaget i Århus, januar 1993, mand det var vildt! Så det derovre må være 10 gange vildere!
kh Linda

Elisabeth sagde ...

Hejsa! Tak for link til forhandlere af Amimono... hvordan fandt du den side? Jeg har gennemsurfet hjemmesiden flere gange, og kun fundet en side hvor der stod 4 forhandlere, hvoraf den ene var i Japan >.< Kunne heller ikke få det til at passe, at der kun var 4 forhandlere *grin* Så vil jeg smutte en tur til centrum! tusind tak for hjælpen :)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hende Menja ser lækker ud - utrolig flot grøn farve. Du bliver da nødt til at opholde dig indedørs (og strikke!!), når vejret er sådan.

KH Tina

Anonym sagde ...

Venter spændt på at se din taske i Evilla pladegarn - har selv et bundt liggende, som gerne skulle forvandles til en taske. Strikker du i enkelt garn ?

kh Dorte ... der ikke er spor anonym, men den vil ikke "æde" mit dottelot-password