mandag, januar 08, 2007

Wine and Roses Mitts

Weekenden lakker mod enden, det har været en af de bedre af slagsen hmmm bortset fra den "Trojan Horse" anti-virus programmet fandt til morgen :-(
Lørdage cyklede jeg over til en spindeveninden og tilbragte adskillige timer i godt selskab. Vi fik spundet, strikket, sludret og gået en lang tur i det udsædvanligt varme vintervejr. Da jeg kom hjem, spandt jeg videre. Sent i aftes til en underholdende kamp mellem Dallas Cowboys og Seattle Seahawks blev første drømmeprojekt fra det seneste IK er færdigt (Det næste er Kate Gilberts, A Cardigan for Arwen):

Mønster: Wine and Roses Mitts, JoLene Treace, Interweave Knits W06
Garn: Jade Sapphire, 2 ply, 100 % cashmere i lilla, ca. 28 g (knap 1/2 nøgle), ren luxus, men ikke det mest brudstærke garn.
Pinde: 2.75 mm Brittany Birch strømpepinde
Hot or Not: Hot, de er rigtig gode til hyggelige timer i lænestolen sammen med the og en god bog eller i selskab med den bærbare. Hvis du er en af dem med indkøbsstop, tror jeg tvinni, duo eller handpainted yarn lace fra lageret kunne blive flot, der skal nok bruges ca 40 g.
På pindene er der stadig mit shetlandske cob web crepe sjal, der går laaangsomt fremad med over 400 masker på en runde og så er de indledende øverlser til Menja startet.

It has been a wonderful weekend, I spent most of Saturday knitting, spinning, and chatting with a fiber fellow. In addition, we went for a long walk in the unusually warm winter weather. Last night, I finished the wine and roses mitts from the latest IK, one of the many beautiful projects in this issue, I am seriously thinking about Kate Gilberts, A Cardigan for Arwen just need to find a substitute for the DB yarn called for. The mitts are knitted with a yummy, but somewhat fragile cashmere yarn, pure luxury and requires less than half of a skein.

7 kommentarer:

britt sagde ...

Hvor er de skøøøøøønnnnnee! Sikke en farve. På trods af at cashmere er så vidunderligt strikker jeg dem nok i noget mere slidstærkt - måske Arwetta...
KH Britt

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

De er godt nok flotte, wouw.
Glæder mig til at følge Menja.

KH Tina

Marie sagde ...

nydelige!!

Linda sagde ...

Menja? Hov jeg missede lige den sidste sætning, blev så grebet af Arwen cardiganen, den er sååå flot. Og roses og wine handskerne er vel nok fine, god ide med handpainted (stinke) garn.
kh Linda
haha wordverification siger sleapss (gælder ALLE mine børn)

malle sagde ...

hvor er de blevet flotte...jeg fornemmer blødheden fra garnet! ....øhhh og så må jeg vist hellere se, at få mine færdige!

Malle

PS......vil gerne lige sige til brudebilledet af din MCI og dig.....hvor i dog klæder hinanden.

Lone F sagde ...

Hej,

Jeg har et spørgsmål til din "Ny ribjakke". Den er utrolig flot, og den klæder dig godt! Hvad er forskellen mellem den og Kosak? (I Strik a la carte er billedet så mørkt, at det er umuligt at se mønstret). Jeg har ikke mod (eller erfaring) til at gå i gang med en Soduku-opskrift, så hvis Kosak er næsten magen til Ny ribjakke, prøver jeg den.

På forhånd tak & god weekend!
Lone, Silkeborg

strikkeforsker sagde ...

Lone, kosak og ny ribjakke er identiske mht mønster, strikkefasthed, garnforbrug, pindestørrelse. Jeg fandt ikke nogen fejl i kosakopskriften, så nap du bare den.

Altså menja er lige nu 15 cm kedelig glatstrik og mere i vente.

Linda, Arwen er rigtig fed, jeg skal bare have fundet garn.