fredag, juli 28, 2006

Rocky Mountain

YUCK tilbage igen på Long Island efter en 3 timers nat/søvn i et flysæde, hvor tordenen buldre og regnen siler ned. Stuen minder mest om en sauna. Colorado var skøøøøøøøøønt, både fagligt og fibermæssigt. Et usandsynligt tilfældigt møde fandt også sted- min forlæser i astrofysik (aka misbrug af anvendt differentialregning) fra Aarhus U. sad på rækken lige bag mig til klassisk koncert i Boulder. Hvad er lige sandsynligheden for det?
Vi turede Rocky Mountain National Park, lokale garnbikse og lokalt bryg inden vi drog til konferencehotellet i Breckenridge, der er beliggende i 3 kms højde. Dejlig køligt.
45 timer og et besøg af dem, der vist snart snart må betegnes som svigerforældrene, følger fortsættelsen.

Udsigten fra RMC nat. park. Skønt ikke, frisk og klar bjergluft. Hjemme på LI, kører AC'en om natten, mens elmåleren tonser der ud af. I denne uge varsles der hedebølge, så jeg fortsætter nok med bomuldspinderiet. Hotellet i Breckenridge havde tilgengæld en dims, der generede fugtighed. De er skøre de amerikanere...

Først besøg hos The Indigo Thread, Loveland, hvor der blev shoppet tene, farlig biks med alt hvad en spinder og strikker har brug for. De er designet af Steve Paulsen, Spindlewood Co.
Det er en 1.5 oz ten i eastern maple og bubinga (skaft) til venstre og hører nu hjemme i min samling. Den til højre er maple og paduak på 22 g og er tiltænkt en anden. Du ved hvem, du er ;-)

Første tur ned af Main St i Breckenridge førte til et besøg i byens garn og quiltebiks, 2 fed angora/uld fra Leadville Ladies angora kom med hjem som souvenir. Ouch, quiltning ligner en dyr hobby...

Der blev strikket en hel del, vores stue var omdannet til strikkebule. Den ene ph.d. studerende lokkede jeg i strikkefadet for 2 år siden og hun er inkarneret strømpestrikker. Det tog os kun et besøg hos en garnbiks, før den anden, en kinserinde, var igang med at strikke handsker i alpakka. Hun sidder allerede godt fast i strikkesumpen .... hmmm tirsdag valgte vi vist alle strikkepindene fremfor kedelige foredrag om proteiner.
Jeg fik strikket et par Fari-Isle sokker i socks that rock fra Blue Moon Fiber Art, som der kommer billeder af i næste post, og startet på orchid, der nu har 10 cm rib.

6 kommentarer:

zeusstrik sagde ...

du nærmer dig alteret...? Skønne grøn/blå farver:O)))
kh hanne

Linda sagde ...

nånå små slag, proteiner er overhovedet ikke kedelige ;o)
Jeg er stadig vildt imponeret over at I kan forvandle en tot filter til et bundt garn, flotte farver!
kh Linda

britt sagde ...

Enig med Linda - både om proteiner og farver....
;-))) Britt

Trine Als sagde ...

Svigerforældre... skal forskeren giftes???
Dejlige farver og det ser bare lækkert ud det garn.
Kram

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

jamen i guder da...... er det kirkeklokkerne jeg svagt kan høre i dit indlæg!

det ser ellers dejligt køligt ud i rocky mountains... og nogle dejlige fiber fund du har brugt fornuftig tid på at finde/ købe!

malle

Tina sagde ...

Lyder som alletiders tur, du har haft der.

Og ja, vi må da høre lidt mere om de dersens svigerforældre....

KH Tina