lørdag, juni 17, 2006

Veni, Vidi, Vici

Jeg sidder lige nu i CPH og venter på mit forsinkede fly til Island, vi er nu nede på 55 min mellem forventet ankomst og NYC flyet. Det kan vi godt nå, men ellers er en dag på Island vel ikke det værste, der kunne ske, bortset fra jeg egt godt snart vil se McI;-)

Den uendelige cardigan er ikke uendelig mere, igår blev der lukket af for det andet ærme!!!!!!!
Så aldrig mere strikke med højlandsgarn, det var den stor dag og resten af garnnøglet blev straks doneret til mors slumretæppe. Nu skal den så bare syes sammen og knapper sættes i. Det har til gengæld lange udsigter, for nåle og sakse er de ikke så vældig glade for i sikkerhedskontrollen. Iøvrigt har jeg været dum nok til at checke alt mit dejlige nye garn ind og sidder nu bare med et enkelt nøgle strømpegarn. Hvor dum kan man være?
Hoooov, så er der ingen andre projekter på pindene (sokker tæller ikke, niks nej), måske man skulle sidde og tænke på, hvad næste projekt skal være. Der var jo orchid, en tunika, socks that rock fair isle sokker, en sommer hørtop, et eller andet i Rowan calmer, Elsebeth Lavold Silky Wool eller noget "heir-loom knitting".

Currently waiting at CPH for a delayed departure to KEF, we are down to 55 min between arrival and the next flight. All my nice, yummy new yarn have been checked and I am left with a single skein of sock yarn. However, I have finally finished knitting the never ending cardigan and just need to sew the sleeves and buttons. Thus, no WIPs except for socks, which does not count!

5 kommentarer:

britt sagde ...

En lufthavn er et godt sted at sidde og drømme i - glæder mig til at se hvad du finder på...og krydser fingre for dig at transit'en til NYC lykkes!
KH,
Britt

Mette sagde ...

Enig, Ulla, sokker tæller ikke! Selvom en lufthavn er god nok, ville det have været bedre at tilbringe tiden med din lækre garnkøb. God tur!

Jeanette sagde ...

Selvfølgeligt tæller sokker ikke :-)

God tur vestpå, glæder mig til at se færdig cardigan :-)

KH Jeanette

zeusstrik sagde ...

forestil dig en strikkende tolder der lige nu står med fingrene nede i dine nye nøgler og gramser drømmende ... det kunne ha været dig!!! Pakker du det i håndbagagen næste gang?? Tillykke med enden på den uendelige...din tålmodighed ( stædighed?? ) er stor.Tak for denne gang, lad os lege næste gang din vej falder forbi
kh hanne
ps dine sko er ikke i tænkeboks mere... mine har jeg på :O)))

faxfraenspelsau sagde ...

Sokker tæller absolut ikke. Håber du lander godt hos Mcl.

Glæder mig til at høre om hvad dit næste projekt bliver.

(Og ja da, selvfølgelig skal jeg spinde mit uld - bare ikke på een gang. Flere andre har da også et lager - ti-hi)

Kh. Mette