tirsdag, juni 13, 2006

Strikkeforsker med hedeslag?

Pyyyyhhaaa, det er blevet sommer..... McI har fødselsdag alt for snart og ifølge vores kontrakt, har han krav på et par sokker/strømper. I år bliver det til Thrum socks fra Fleece Artist, der skal være lidt variation. Man strikker et lille stykke uld med engang engang imellem, så man får forede strømper. Samme trick kan også bruges til vanter/luffer. Meget varmt med de nuværende temperaturer, men helt sikkert et hit i et vinterkoldt træhus.

Garn: 150 g Fleece Artist Kid Aran og 50 mohair fibre.
Pinde 3.5 mm
Mønster: Det på banderolen.

Min gamle cykel er fundet frem fra gemmerne, blevet overfladisk spulet og smurt. Den fungere nu som strikkeforskermobil, da der ikke var plads til den lille grønne bil i håndbagagen. Dem med kendskab til Århus V ved, at det ligger på toppen af en bakke, så os dovne cykler ned til byen af Viborgvej og hjem igen af Silkeborgvej. Ved Åbyhøj torv kører man lige forbi Anitas Garn, der helt tilfældigt havde ombygningsudsalg. Jeg er temlig lun på en tunika fra Garnstudio i safran, som helt tilfældigt var på bud for 20 kr nøglet. Billliiiil, Billlliiii, Billiiii som grønthandleren råbte i Bazaren.....

Den her og et par stykker seks mere røg med hjem. Man kan ikke sige nej til lilla vel? Plus 350 g på lageret, jeg må vist hellere se at komme tilbage til USA inden, der bliver købt mere...
p.s. Der kommer flere oplysninger om Orchid i næste uge. I strikkerejsetasken er kun den uendelig cardigan, der efter en hyggelig WKIP i Ry har fået 8 cm af ærme nr 2.
Birthe og Hanne har billeder og stemningsrapport.

Temps on LI and in DK are the same right now, fortunately the humidity is low over here. My latest FO is a pair of Thrums socks for my cousin, who has requested a pair for her birthday. It is a cool concept, but too warm right now. It is a Fleece Artist Kit complete with yarn, roving and pattern. I want a pair for my self. More yarn shopping, the LYS had a sale and I got some Garnstudio Safran for tunica, most knit with cotton in this heat. I celebrated WKIP in Ry along with 15 or so other knitters, a very fun day.

3 kommentarer:

Mette sagde ...

Hygge-bløde, vamsede og indbydende sokker! Garnet er heller ikke så ringe, hvilket minder mig om, at lageret da vist nok indeholder nogle nøgler af den slags!

britt sagde ...

De ser godt nok vamsede ud de sokker - sådan nogen har jeg ikke set før.
Det tilbud kan jeg godt forstå du faldt for - det er da biiilllliiiiii'!
KH Britt
...der synes du godt kunne tage Viborgvej OPAD - for motionens skyld....nå ikke? Kylling! ;-))

Tina sagde ...

Smart at for sokker på den måde.
Det var ellers billigt for Safran - det ser nu ikke lilla ud på min skærm....

KH Tina