tirsdag, maj 16, 2006

Siden sidst

Regnen siler ned udenfor, jeg er parkeret i lab sammen med 150 L kvælstof og stribrastrømpestrikning, det bliver en lang aften...
Weekenden blev tilbragt i NJ hos McIs familie, fatter holdt 60 års fødselsdag, det var så underholdene som den slags nu er, når de fleste er over 55.... Hvad der var bedre var, at hans forældre har fået installeret et fancy spabad/hot tub i baghaven med lys, vandfald og div jets, absolut skønt. Tiltrængt, jeg er efterhånden totalt udbrændt efter de seneste 2 weekender på langfart og et par 55 timers arbejdsuge imellem. Vi krydser fingre for en regnfri weekend!
Kroppen på den uendlige cardigan er efter mere end 18 timer på de amerikanske motorveje endelig færdig og det er 1/3 ærme også, så efter et par weekendture mere bliver den nok færdig... Motorveje ligner hinanden, tro mig, det er svært at se, hvilken stat rastepladsen er i. Men jeg har fundet ud af, at fastfood restauranterne afslører det.

1) Du er i det nordøstlige USA når den primære protein er oksekød hos dem alle og der serveres pizza. NY style nær NYC og chicagostyle i midtvesten.
2) Du er i syden når mindst en af fastfoodkæderne har friturestegt kylling som det primære protein.
3) Du er Californien når salatens grøntsager er friske og der er en In and Out Burger
4) Jo nærmere Seattle, dets flere gourmetkaffebarer pr rasteplads
5) Du er i Pennsylvania eller en nabostat, når der sælges soft pretzles
6) Uforholdsmæssigt mange, der sælger Donuts betyder du er tæt ved Boston.
7) Du er i Maine og det er sommer når den gyldne måge servere hummer.
8) Hvis der sælges chili er du tæt på Mexico
9) Pommes Frites er nordstaternes tilbehør, sydpå er det biscuits eller grits.

Strikkemæssigt er det rent øv, jeg har fået repareret et par strømper, hvor tåen var gået op, og mermaid er enarmet. Vildt spændende ikke?
I Maryland startede jeg på par sokker fra Knitting on the Road, meget passende, skaftet er 8 cm langt... Det er alt for gråt og trist til at tage billeder, så dem må du vente på.

Britt, Green Mountain Gardens Cardigan er skam ikke glemt, bare sat på hold indtil sommeren er over.

Sock that rock er superlækkert og jeg glæder mig til at strikke mine fair isle sokker, forinden skal projekt "tøm-lige-garnkurven" afsluttes. Jeg skal nok tage noget med hjem til begramsning, når jeg næste gange er i Danmark, hvornår vides desværre ikke.

I am spending too much time on the road, I-95 especially, I now now which fast food dumps are at each rest stop all the way to Baltimore, 18 hours or so the last two weekends, sigh, but found out the the fast food places tells you which area you are in..

1) You are in the NE if the primary protein is beef (burgers) at most junk food dumps, then there is NY style vs Chicago style pizza.
2) You are in the old South, when the main protein is deep fried esp chicken
3) California mean fresh produce and In-and-Out Burger
4) The closer to Seattle, the higher conc of gourmet coffee
5) Soft pretzles means that you are in or close to PA
6) High donuts joint conc means you are close to Boston
7) Lobster burgers at MickeyD, only in Maine
8) Chili means you are close to Mexico (or Cincinatti)
9) French fries and biscuits/grits is the side in the NE and South, respectively.

At least I am done with the body of the neverending cardigan. A few more roadtrips and it is finished. I have also started the conwy socks from Knitting on the Road by Nancy Bush, but only 3" or so done. No pics, the weather is too depressing -(

4 kommentarer:

britt sagde ...

Meeeeget underholdende beretning, Ulla!
Kan godt forstå du venter med Mountain Mohair'en - aaaaalt for tykt at sidde med om sommeren.
KH,
Britt

Linda sagde ...

Hehe, udmærket geografitime for os der ikke aner op og ned på kontinenterne/staterne/øerne...hot tub lyder fedt, sad lige og kiggede på en i Idenyt, men må nok nøjes med en dyppekoger til haletudsebassinet.
kh Linda

Tina sagde ...

Motorveje ER bare kedlige. Det er da skisme smart, man bare skal holde øje med føden for at finde ud af, hvor man er henne....

KH Tina

zeusstrik sagde ...

kend din stat på fastfooden..den var ny..


kh hanne