fredag, maj 12, 2006

MDSW Part II

- også kendt som, hvor forsvandt kontanterne hen?


Vi starter øverst til venstre med en skuldertaske fra souvenirboden, der var ligesom ikke plads til flere fiber i rygsækken (hvorfor mon?). Lige til højre anes en pink/lilla mohair blanding fra Stony Mountain Fibers. Længst til højre er der 1 lb absolut førsteklasses corriedale råuld fra The Clearing at Curry Farm. Det kan spindes som det er, for der er minimalt med hø og andet snavs i, meeeen det får nu en omgang varmt vand og opvaskemiddel for der meget lanolin i. Mmmmmmmmmmmmm corriedale, må have mere af det.

Fortsætter vi med uret er der en post med ialt 1/2 lb hvedefarvet og hvidt bomuld. Bomuld findes naturligt i en hel masse farver f.eks. brun, grøn, lilla. Den kridhvide bomuld skyldes mange års forædling, så farvet bomuld hedder økologisk bomuld (organic cotton) herover. Blue Sky Organic Cotton kan anbefales for dem, der ikke ville spinde bomuld selv.
I bomulden sidder de to seneste tilføjelser til håndtensamlingen, nemlig en Bosworth Featherweight (15 g) og en Hatchtown Kaari (20 g), begge spinder som en drøm.
Lige under den er der 8 oz cashmere fibre til rokken. Så er der et fed med 8 oz riata (mohair/silke/uld) fra Brooks farm, det bliver til en clapotis engang. Det er mindst lige så blødt som Lorna's lace Lion and Lamb, ren guf.

På hæderspladsen forrest er der 4 fed af Socks that Rock strømpegarn, de to til venstre er til min veninde. Hun bestilte et fed i de mest maskuline farver (læs farveløse) till gemalen og de absolut klareste farver til hende- det klarede jeg vist meget godt :-)
Det er simpelthen det flotteste strømpegarn jeg har set. Mit er til et par fair isle sokker og værd at stå op kl 6 for. Indholdet i de to plastikposer er fra Crosspatch creations og Three Bags Full, begge blandinger af uld, silke og andet i lilla og grønne toner... Jeg vil ikke ødelægge den dejlige mølforseglede indpakning, så du må vente på billeder indtil det bliver spundet.

Ikke vist på billedet er søndagens indkøb, 300 g smaragdgrøn hør til en sommertop. Handspun by Stephanie havde lilla silke/corriedale tops, se det var jo hele tre strikkeforskerfavoritter i en og den slags tilbud siger man ikke nej til, så der hoppede 6 oz i rygsækken (hvordan?)
Uuuuuuuuups, der er røget 754 g garn på fari-isle-o-meteret, oh well, jeg må få strikket noget mere og blogget lidt mindre.

Hvad der desværre ikke kom med hjem:
1) Strauch Petite kartemaskine
2) Journewheel Charkha - mine fiberfæller mener, jeg er et naturtalent eller skulle bruge flere penge.

- også skal der ikke købes mere garn eller spindefiber foreløbig....

My purchases from MDSW includes a tote bag with MDSW logo, 8 oz mohair roving from Stony Mnt Farm, 1 lb of excellent corriedale from The Clearing at Curry Farm, ---- must get more of this stuff at NYSW. Then inspired by playing with the journeywheel charkha, I bough 8 oz of organic cotton slivers in white and oatmeal. The two latest additions to my drop spindle collection is a Bosworth featerweight and a Hatchtown Kaari spindle, both gorgeous and spin like a dream. Below are a bag of cashmere fibers and a skein of riata from Brooks Farm, the yarn is dedicated to a clapotis for now. The four skeins of STR, two for me and two for my friend (brownish and bright) as well as roving from Three Bags Full and Crosspatch Creations in green and purple colours.
In addition, Sunday's stash enhancement was 3 skeins of emerald green euroflax linen for a summer top and 6 oz of purple silk-corrieldale roving from Hanspund by Stephanie, one of my fav vendors.
What did not make it home, unfortunately:
1) Strauch Petite Drum Carder
2) Journeywheel Charkha, some people believe that I am a natural otherwise they just wanted me to spend money ;-)

10 kommentarer:

Melissa sagde ...

You *are* a natural, and yes, you should have spent the money. I mean, I feel almost guilty that I outspent you by about $800! ;-)

Vivian sagde ...

*Slubre-savle* - især over strømpegarnet, det er dog fantastisk!!
Til en anden gang du kommer forbi Socks that Rock aftager jeg gerne 4-5 bundter! :-)

Kh Vivian

Linda sagde ...

Hvad er det de hedder, de nuttede små pelsede dyr, der gemmer lækre sager i hulen - måske de kun eksisterer i A.A? Ellers må du da siges at være et ægte eksemplar;o)
Jeg blev bouncet af sidste comment page, så nu gentager jeg spørgsmålet: står der virkelig 600 $ for 100 g garn?????
kh Linda

Britta sagde ...

Der burde følge en hagesmæk med det billed!!
Og jeg vil også gerne aftage nogle bunter af det sokkegarn :-)
KH Britta

strikkeforsker sagde ...

STR sokkegarn er fantastisk :-)
Linda:
1) Det er ca. $ 600 for 100 g spindefiber, garn skal du selv spinde
2) Aaaaaahhhhhhh AA = Anders And, ikke anonyme alkoholikere. Du mener jordegern/chipmonks. De findes skam herover, mest længere vest på.

britt sagde ...

Eeeiiiiijjj, hvor ser det fantastisk ud - glæder mig til at se det transformeres til projekter i tiden, der kommer.
KH,
Britt
PS droppede du helt Mountain Mohair?

Tina sagde ...

Hvor er det godt, der er laaaangt til Maryland herfra.....dine indkøb ser godt nok lækre ud.

KH Tina

Hæ-hæ, apropos sokker, så indgår "sok" i din word verification....

kirstens strik sagde ...

Hold da helt ferie...Ulla, sikke et udvalg I har over there:-))
Puha, jeg er SLET ikke misundelig...næsten,skriver hende, hvis indre skriger: os mig - os mig! Men det kræver vist en lottogevinst:-)

faxfraenspelsau sagde ...

Hej Ulla

Hvor er det bare for vildt - du laver vel ikke andet end at gå og ae og nyde synet, det ville jeg i hvertfald gøre, og ikke have tid til at sidde her på arbejde og savle over synet af dit fiberorgie.

Jeg er ikke spor misundelig, nemlig !

Kh. Mette

zeusstrik sagde ...

man kan jo både græde og glædes over, at der ikke findes lignende arrangementer i dk. Det ser fantastiskt ud Ulla, tag nu et ngl STR med vi kan gramse på næste gang vi ses!!!
kh hanne
ps hvordan ser rejseplanerne ud for resten af året, er du stadig "udrejse-pas-løs"??