fredag, marts 31, 2006

Garn og Guf

Rokken har også fået en masse opmærksomhed på det seneste. Jeg er blevet færdig med at spinde den bordeaux merino og fået den tvundet sammen sort alpakka, som har været færdig længe.

Der er ca. 200 g/300 m superblødt garn, som skal blive til et halstørklæde til McI. Forhåbentliger der garn nok, for jeg har rester af merinoen. Han har selv har valgt den bordeaux merino. Alpakkaen er fra Long Island og købt hos spindegruppens alpakkapusher. Garnet er iøvrigt mere mørk i virkeligheden. Forårsolen var lidt for skrap imorges. Planen er et simpelt mønster som 3x3 rib. Nogle, der har andre forslag?

Skildpadder og andre dyr er vældig på mode i blogland for tiden, den hæklede af slagsen altså. En meget charmerende kæmpepadde og hans lillesøster kan ses over hos Linda. Det kan næste få mig til at gribe hæklenålen. Jeg ææææælsker skildpadder især dem med et skjold af mørk chokolade og fyldt med karamel/romcreme (og de her pandora dyr). Desværre er de svære at opdrive herover, men Postman Pat har lige afleveret en kæmpekasse fra Danmark på matriklen. I den var to kasser af dem her:

Den ene er i fryseren og den anden i køleskabet. Vi skulle jo gerne undgå smeltepaddesovs, når det varme vejr sætter ind om alt for kort tid. Oveni var der 2 poser guldkarameller og det løse lakrids, så der skal cykles på arbejde ;-)
Det er en forsinket fødselsdagsgave fra lillebror, der har modtaget en kasse med amerikansk godter. Den indeholdt assorterede krydderier, Starburst, peanutbutter, marshmallow fluff, kakaopulver med marshmallow, beef jerkey og andre amerikansk mærkværdigheder. Nå ja, Mac&Cheese og popkorn med smør vakte knap så stor juble, det sidste lugter af gnu, mener han ;-)

Just finished spinning the burgundy merino and have plied it with suri alpakka. There are about 7 oz and 330 yards, which hopefully will be converted to a scarf for the BF. Crocheted animals are quite popular in blogland right now and adorable creatures have been spotted. It almost makes me want to start crocheting cute animals. I have a soft spot for turtles especially the one with a chocolate shell filled with caramel. Guess who was really happy when USPS delivered 90 turtles at the door step along with other Danish candy?
It is a gift from my brother, who in exchange received assorted US products including peanutbutter, marshmallow fluff, spices, beef jerkey and popcorn with butterflavour.

4 kommentarer:

britt sagde ...

Dit garn ser fantastisk ud, Ulla! Ren forkælelse til kæresten. Hvad med det der tørklæde med "boble-rib" fra Scarfstyle (det er beige i bogen)? Det tror jeg kunne være et flot alternativ til almindelig rib.
KH Britt
....jeg kan osse ret godt li' toms padder.....mums. Men en hel kasse i køleskabet? Uff, de ville forsvinde alt for hurtigt.

Linda sagde ...

Det er nu noget fascinerende over at kunne lave sit eget garn. Novra, skildpadder, heldige dig! Jeg fik også bragt med posten til Holland, desværre ikke ordentligt emballeret, så det var paddemos....
Et eller andet sted i blogland er der et DNA scarf (for nu at være lidt arbejdsskadet).
kh Linda
ps opdagede du min comment om tørgær og equivalensen til mel etc?
sender gerne opskriften på superbollerne :o)

zeusstrik sagde ...

øv, hvem har lyst til at sætte tænderne i en gnu... Lækkert garn ser det ud til. MCI har en god smag, udi farver. Hold endelig tørklædet enkelt, min erfaring siger mig at jo mere fancy et tørklæde er , jo mere hyldeplads får det :O)
kh hanne

Jon sagde ...

Hej, interessant hjemmeside. Tilfældigvis er dine fire favoritprogrammer også mine, fraset Whose Line... men jeg kender det og det er i den sjovere ende af den slags programmer. Er det stadig Drew Carey, der styrer slagets gang?

Nå men mit spørgsmål: Ved du hvor man køber Marshmallow i DK - har lyst til at bage noget lækkert og en opskrift jeg har kræver denne ingrediens.


I øvrigt så tjek programmet Real Time with Bill Maher... det kunne måske være noget for dig.

VH Jon