tirsdag, februar 21, 2006

Et regnestykke II

Før 25 g.


Efter: 8 g
Phew, der er garn nok til hele handsken denne gang... Jeg har forkortet handsken med ca. 7 cm for at være sikker på, at der er garn nok. Æv, det lange skaft er ellers prikken over det berømte i. At jeg så har måtte strikke hver finger to gange indtil er så en historie, vi let og elefant springer hen over. Lageret rummer 75 g sort tvinni og perler nok til et par mere. Derfor dette spørgsmål:
Er Duo, DesignClub.dk og MIs Tvinni ombyttelige?
Begge er spundet hos Heinrichens og jeg kan ikke se megen forskel?

Påfuglen basker tilgengæld med vingerne, jeg har netop passeret 70 % mærket, det er efterhånden nogle laaaaaaaaange omgange. Men jeg keder mig ikke, da der sker noget nyt på hver omgang. Målet er 2 pinde pr aften og så bliver det færdigt engang omkring forårsjævndøgn. I et anfald af overmod bliver næste sjalsprojekt måske et shetlandssjal. Meeeeen når påfuglen er færdig venter havfruen utålmodigt og så er jeg nok blevet mere fornuftig. Snotøglen er næsten kureret, men de amerikanske baciller er noget sværere at slippe af med.

This time there is enough yarn after shortening the glove by 3 inches. On other notes, peacock feathers shawl is much more fun and I have just passed the 70 % mark. Every row is different making it an enjoyable experience. Maybe my next project should be a shetland shawl, but first the mermaid awaits.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Ulla, ifølge oplysningerne i mine bøger har garnerne følgende løbelængde:
DUO: 540 m/100 g
Tvinni: 510 m/100 g
Begge merino fra samme spinderi. Jeg har ikke haft fornøjelsen af at have begge garner i hånden samtidigt - men mon ikke det er nogenlunde det samme? Med de løbelængder turde jeg nu godt bytte lige over.
KH Britt

kirstens strik sagde ...

Hej Ulla

De er super fede de handsker. Er mønsteret også fra Designclub dk.? Og er det et strikkekit? Er helt vild med perlestrikkeriet på dem.

Kh Kirsten

strikkeforsker sagde ...

Britt, tak for oplysningerne. De er vist ombyttelige til en første approksimation.

Kirsten, det er et DesignClub.Dk mønster, der kræver samtidig køb af garn. Der går 50 g til pulsvarmere, men ca. 65-75 g til de lange handsker. Perlerne behøves du ikke købe hos garnpusheren.